HVM - zgjidhja hibride VRF e klimës

HMV (Hydro Variable Multi) e re e Samsung është një zgjidhje hibride me bazë uji tek e cila mund të mbështeteni për fleksibilitetin më të fundit – nga dizajni tek instalimi, tek funksionimi.

Broshura e HVM

Broshura e HVM

Kondicionerë

About Samsung Climate Solutions

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.