Rreth SEACE

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Kondicionim i vlerësuar me çmime

Gjatë dyzet viteve të fundit, "Samsung" ka përdorur teknologji revolucionare për të zhvilluar një gamë të gjerë dhe novatore të sistemeve klimatike.

Rreth SEACE

"Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V." është një zyrë e dedikuar shitjesh për sistemet klimatike në Evropë. Ne ofrojmë produkte me efikasitet energjetik me dizenjim të përshtatur, funksionalitet të pakrahasueshëm dhe zgjidhje karakteristike të frymëzuara nga përdoruesit.

MËSO MË SHUMË
"Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V." Klima

Rreth "Samsung"

"Samsung" është një emër i njohur në të gjithë botën, sinonim me kapërcimin e kufijve. Ne vijojmë të ndërtojmë të ardhmen me teknologji novatore dhe ide transformuese, siç kemi bërë që prej vitit 1969.

MËSO MË SHUMË
Stema për "Samsung Electronics Europe"

Çmimet

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.