News

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none
Mirë se erdhët në SEACE

Si lider botëror i teknologjisë, "Samsung" shfrytëzon risi dhe zbulime të pandërprera për të transformuar vazhdimisht fytyrën e elektronikës. Gjatë viteve të fundit, kemi zbatuar të njëjtën risi revolucionare në kondicionim. Me dizenjimet mahnitëse dhe performancën e avancuar, sistemet tona klimatike po revolucionarizojnë botën e kondicionerëve.

Në vitin 2017, kondicionerët "Samsung Electronics Europe B.V." hapi selinë e saj me bazë në Amsterdam në përpjekje për t'i shërbyer më mirë tregut evropian - tregut të dytë më të madh të kondicionerëve në botë. Zyra jonë e dedikuar e shitjeve ofron trajnime, mbështetje teknike dhe veprime unike për shpërndarje

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.