PC4NUFMAN

Accessory, Wind-Free 4-Way Panel

- - -

Qëndroni të freskët pa fryrje të drejtpërdrejtë

Wind-Free™

Ftohja pa fryrje në mënyrë të efektshme ruan një nivel të rehatshëm të ftohtësisë pa ndjenjën e pakëndshme të erës së ftohtë. Ajri i freskët shpërndahet lehtë përmes 15,672 mikro vrimave të ajrit, kështu që nuk do të ndjeni shumë të nxehtë apo të ftohtë.

Stay cool without direct wind

* PC4SUFMAN (4anë 600*600): 8,976 mikro vrima, PC4NUFMAN (4anë) : 15,672 mikro vrima

Gama e ftohjes më e gjerë

Teh i Madh

Tehet e mëdha dhe të optimizuara mundësojnë zgjerimin e gamës së ftohjes.

Wider cooling range

*Analizuar në njësinë e brendshme AM140FN4DEH kur është në punë. Rezultati individual mund të ndryshojë në varësi të përdorimit të konsumatorit.

Operacion i optimizuar nga MDS

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes aktivizon rrjedhën e ajrit të përshtatur dhe funksionimin efikas të energjisë.

Optimized operation by MDS
Specifikimi
  • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
    • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1010*117*1000 mm
    • Pesha e Transportit (kg) 8.7 kg
  • Veçoritë
    • Regjimi Panel
    • Lloji Pajisje shtesë

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

Accessory, Wind-Free 4-Way Panel (PC4NUFMAN)

Manualet

2018.02.26

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)