AC035MN1DKH/EU

CAC, 1-drejtimëshe Kasetë, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 3.5 kW

Dizajn i hollë dhe kompakt

Me lartësi vetëm 135 mm, Slim 1Way Cassette është njësia e brendshme e ftohjes së ajrit më e hollë në botë. Dizajni i saj kompakt dhe i lehtë e bën instalimin dhe mirëmbajtjen e hapësirës suaj më të lehtë se asnjëherë. Këto njësi me performancë të lartë janë aq diskrete sa mund të ndërthuren me lehtësi me brendësitë e të gjitha llojeve dhe stileve.

Dizajn i hollë dhe kompakt

Njësia e brendshme më e lehtë në peshë

Ne jemi të parët që përdorim kabinete novatore ABS me njësitë tona të brendshme, duke i bërë ato më të lehtat në treg. Dizajni elegant dhe i lehtë në peshë nënkupton që pajisjet mund të instalohen me lehtësi. Kjo i bën ata veçanërisht të përshtatshme në situata ku duhet të vendosen shpejt në një shkallë të madhe.

Njësia e brendshme më e lehtë në peshë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 3.5kW-1Φ-Slim 1way
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AC035MN1DKH/EU
  • Njësia e jashtme AC035MXADKH/EU
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 1.00/3.50/4.10 kW
  • Ftohje [Btu/orë] -
  • Ngrohje [kW] 1.00/4.00/5.00 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] -
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 0.24/1.09/1.50 kW
  • Ngrohje 0.19/1.39/1.80 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 1.6/5.6/7.5 A
  • Ngrohje 1.3/6.2/10.5 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 11.0 A
  • MFA [A] 12.5 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 3.21
  • COP (ngohja nominale) 2.88
  • Shkalla e Energjisë (Ftohja) 6.1 (A++)
  • Shkalla energjisë (Ngrohja) 4.0 (A+)
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 3/8"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 20 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 15 m
 • Kablli togëzimit
  • Kabllo transmetuese VCTF0.75~1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit EEV
  • Mbushja nga fabrika (kg) 1.05 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 2.19 tCO2e
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1, 2, 220-240, 50
 • Ventilator
  • Lloji Crossflow Fan
  • Motor (dalje) [W] 17 W
  • Numri i Njësisë (EA) 1 EA
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] (C) 9.0/8.2/7.2 (H) 10.0/8.4/7.3 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Shkarkimi
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP20(OD26/ID20)
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 33/30/27/26 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 55 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 9.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 12.2 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 970 x 135 x 410 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1173 x 231 x 487 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC1NUSMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 3.1 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 4.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1180 x 25 x 460 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1250 x 126 x 530 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit Built In
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja 750/24
  • Filtër ajri -
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1, 2, 220-240, 50
 • Kompresori
  • Lloji Single BLDC
  • Modeli UG9AJ3090FER
  • Dalje (kW) 0.83 kW
  • (Lloji i ) Vajit POE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 320 cc
 • Ventilator (njësia e jashtme)
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 30 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [l/s] -
 • Tingulli (njësia e jashtme)
  • Presioni i tingullit (ftohjes / ngrohjes) [dB(A)] 48/48 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 61 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 32.8 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 35.8 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 790 x 548 x 285 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 926 x 640 x 384 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -15 ~ 50 ℃
  • Ngrohje (℃) -20 ~ 24 ℃

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

CAC, 1-drejtimëshe Kasetë, Pompë ngrohëse (AC035MN1DKH/EU)

Manualet

2019.01.21

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2016.12.01

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)