AC052MNJDKH/EU

CAC, Konsolë, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 5.2 kW

Dizajn i hollë dhe inteligjent

"Me vetëm 199 mm trashësi, ky është kondicioneri më i hollë në treg. Ai ofron performancë optimale me një dizajn elegant dhe kompakt. Clean Panel inteligjent është inovativ dhe unik dhe parandalon pluhurin nga grumbullimi mbi njësi dhe në dhomë. Me më pak papastërti dhe më pak bllokime, bizneset përfitojnë nga reduktimi në kostot e pastrimit dhe të mirëmbajtjes. Sistemi mund të kontrollohet përmes një ekrani të zi intuitiv me prekje, i cili u jep mundësinë përdoruesve të marrin rezultatet më të mira nga ky produkt. "

Dizajn i hollë dhe inteligjent

Dalje ajri me 2 drejtime

"Me dy dalje të ndara ajri për ftohje dhe ngrohje, njësia Console siguron që çdo centimetër i sipërfaqes të arrijë temperaturën e dëshiruar. Ajri i ngrohtë del nga dalja e poshtme e ajrit, që ndihmon në përhapjen e ngrohtësisë në mënyrë të njëtrajtshme nëpër dhomë. Me këto dalje ajri inovative me dy drejtime, bizneset mund të kenë një ambient më komod dhe më të këndshëm."

Dalje ajri me 2 drejtime
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 5.2kW-1Φ-Console
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AC052MNJDKH/EU
  • Njësia e jashtme AC052MXADKH/EU
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 1.90/5.00/5.50 kW
  • Ftohje [Btu/orë] -
  • Ngrohje [kW] 1.50/5.60/6.50 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] -
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 0.25/1.75/2.20 kW
  • Ngrohje 0.25/1.73/2.50 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 2.6/7.9/10.0 A
  • Ngrohje 2.3/7.9/14.0 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 21.0 A
  • MFA [A] 25.0 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 2.86
  • COP (ngohja nominale) 3.24
  • Shkalla e Energjisë (Ftohja) 5.9 (A+)
  • Shkalla energjisë (Ngrohja) 3.8 (A)
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 12.7 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1/2"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 30 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 20 m
 • Kablli togëzimit
  • Kabllo transmetuese VCTF0.75~1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit EEV
  • Mbushja nga fabrika (kg) 1.3 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 2.71 tCO2e
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1, 2, 220-240, 50
 • Ventilator
  • Lloji Turbo Fan
  • Motor (dalje) [W] 35 W
  • Numri i Njësisë (EA) 1 EA
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] (C)9.0/8.0/7.0 (H)11.0/9.7/8.5 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Shkarkimi
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) ID18mm Hose
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 43/39/35/25 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 60 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 16.2 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 21.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 720 x 199 x 620 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 805 x 297 x 705 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit -
  • Pesha neto e Panelit (kg) -
  • Pesha e Transportit (kg) -
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) -
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) -
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1, 2, 220-240, 50
 • Kompresori
  • Lloji Twin BLDC
  • Modeli UG9TK3150FE4
  • Dalje (kW) 1.42 kW
  • (Lloji i ) Vajit POE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 500 cc
 • Ventilator (njësia e jashtme)
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 40 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [l/s] -
 • Tingulli (njësia e jashtme)
  • Presioni i tingullit (ftohjes / ngrohjes) [dB(A)] 48/48 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 62 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 43.8 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 47.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 880 x 638 x 310 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1023 x 730 x 413 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -15 ~ 50 ℃
  • Ngrohje (℃) -20 ~ 24 ℃

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

CAC, Konsolë, Pompë ngrohëse (AC052MNJDKH/EU)

Manualet

2020.11.14

Manuali i përdorimit versioni 03

(ANGLISHT)