AC120MXASEH/EU

CAC, Presion i mesëm statik Duct, Pompë ngrohëse, Outdoor

Kapaciteti 12.3 kW

Efikas dhe pa zhurmë

Kontrolli i jashtëm i presionit statik kombinohet me thjeshtësinë e disenjimit të MSP Duct për të garantuar operimin efikas dhe të heshtur. Kjo do të thotë se ky sistem novator i kondicionimit është i përshtatshëm jo vetëm për një gamë të gjerë të mjediseve të punës, por edhe për ambientet e brendshme ose rekreative. Përfitimet e performancës së mrekullueshme të kësaj njësie, e cila shkakton shqetësim aq minimal, sa favorizimin përdorimin gjatë gjumit të natës, mund të shijohen qoftë në punë ose duke luajtur.

Efikas dhe pa zhurmë

Zonë e madhe dhe e besueshme mbulimi me kontroll statik presioni

Dizenjimi i tubacionit MSP ka përparësinë e prodhimit të një presioni më të madh statik në krahasim me shumicën e njësive të tjera të tubave të hollë. Kjo ofron mundësinë për të krijuar më shumë hyrje dhe dalje, duke u ardhur në ndihmë përdoruesve përmes ofrimit të një game më fleksibël opsionesh instalimi. Nga ana tjetër, kjo rezulton në zona mbulimi më të mëdha dhe më të besueshme, duke i shërbyer më shumë njerëzve edhe më shumë ajër të ftohtë apo të ngrohtë për më gjatë.

Zonë e madhe dhe e besueshme mbulimi me kontroll statik presioni
 • Filtër antiviral

  Filtër antiviral

  Filtri antiviral u lejon bizneseve dhe përdoruesve të tij të përfitojnë ajër më të pastër në mjediset e tyre. Kjo veçori është krijuar veçanërisht për të pastruar ajrin lokal nga grimcat e pluhurit, si dhe për të minimizuar përhapjen e sporeve të mykut dhe baktereve të dëmshme. Në këtë mënyrë gjenerohet një mjedis më komod dhe i sigurt për përdoruesit e biznesit.

 • Pastrim i lehtë i filtrave

  Pastrim i lehtë i filtrave

  Një tregues automatik sinjalizon kur filtri ka nevojë për pastrim pas 1000 orësh operimi. Sistemi i disenjimit të tubacionit do të thotë se ky është një proces jashtëzakonisht i thjeshtë, i cili redukton kohën e mirëmbajtjes dhe ndikimin pasues financiar mbi biznesin tuaj. Për më tepër, kohëmatësi mund të përshtatet në bordin e brendshëm të shtypur të qarkut, duke ofruar fleksibilitet më të madh për mirëmbajtje.

 • Kontroll inteligjent presioni

  Kontroll inteligjent presioni

  Pavarësisht mjedisi, sistemi ynë me kontroll inteligjent presioni i furnizon përdoruesit me fuqi të vazhdueshme ftohjeje dhe ngrohjeje. Presioni i jashtëm statik (ESP) rregullon shpejtësinë e ventilatorit të njësisë, në mënyrë të tillë që ambienti juaj ideal të arrihet me një operim pa zhurmë dhe më efikas.

 • Pompë shkarkimi opsionale me lartësi të lartë ngritjeje

  Pompë shkarkimi opsionale me lartësi të lartë ngritjeje

  Teknologjia e kondicionimit me tuba nga "Samsung" përfshin opsionin e pompës së shkarkimit me lartësi të lartë ngritjeje. Uji i kondensuar shkon deri në 750 mm lartësi në krahasim me kufirin e mëparshëm prej 700 mm. Për rrjedhojë, ky sistem është më i përshtatshëm, pasi i lejon përdoruesit të jenë më fleksibël për sa i përket instalimit të njësisë.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji MA Duct
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AC120MNMSEH/EU
  • Njësia e jashtme AC120MXASEH/EU
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 12 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 40000 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 13 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 44000 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 4.40 kW
  • Ngrohje 3.75 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 19.5 A
  • Ngrohje 16.6 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 27.5 A
  • MFA [A] 30 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 2.73
  • COP (ngohja nominale) 3.47
  • Shkalla e Energjisë (Ftohja) 5.1 (A)
  • Shkalla energjisë (Ngrohja) 3.8 (A)
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 50 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 30 m
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5
  • Kabllo transmetuese 0.75~1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit EEV
  • Mbushja nga fabrika (kg) 3 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 6.3 tCO2e
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan(BLDC)
  • Motor (dalje) [W] 200 W
  • Numri i Njësisë (EA) 2 EA
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 34 / 29 / 24.5 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 567/483/408
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 5.2 / 5.2 / 15 mmAq
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 50.9 / 50.9 / 147.1 Pa
 • Shkarkimi
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25(OD32,ID25)
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 37 / 34 / 31 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 64 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 47.8 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 54.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1200 x 360 x 650 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1456x 440 x 778 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit Option
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Kompresori
  • Lloji Twin BLDC
  • Modeli UG5TK1450FJXSG
  • Dalje (kW) 4.189 kW
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1700 cc
 • Ventilator (njësia e jashtme)
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 78 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [l/s] 1300
 • Tingulli (njësia e jashtme)
  • Presioni i tingullit (ftohjes / ngrohjes) [dB(A)] 54/56 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 70 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 77.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 82.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 940 x 998 x 330 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 995 x 1096 x 426 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -15~50 ℃
  • Ngrohje (℃) -20~24 ℃

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

CAC, Presion i mesëm statik Duct, Pompë ngrohëse, Outdoor (AC120MXASEH/EU)

Manualet

2019.09.04

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)

2019.01.21

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)