AC125JN4CEH/EU

CAC, 4-drejtimëshe Kasetë, Pompë ngrohëse, 12.3 kW

Kapaciteti 12.3 kW

Dizajn i brendshëm

Kaseta e re S në 4 drejtime mbështet dy panele me dizajne të ndryshme modelesh. Ju mund të zgjidhni midis modelit Waffle dhe Classic, në varësi të pamjes së brendshme ose të preferencave tuaja personale. Plus, dizajni i thjeshtë i ekranit me këndet e tij të rrumbullakosura i shton ambientit tuaj të brendshëm të sofistikuar një ndjesi rregullsie dhe pastërtie. Harmonizohet vizualisht me ambientin tuaj të brendshëm me kasetë e re S me 4 drejtime!

Dizajn i brendshëm

Qarkullim i ajrit rrethues

Kaseta S me 4 drejtime mund të freskojë çdo pjesë të dhomës tuaj. Dizajni i ri dhe praktik i fletëve minimizon vendet e paarritshme të këndeve të panelit dhe mund të mbulojë një kënd të plotë prej 360˚ përreth njësisë së brendshme.

Qarkullim i ajrit rrethues

Kontroll individual i fletëve

Duke përdorur telekomandën, këndet e hapjes së 4 fletëve mund të caktohen veç në kënde të njëjta ose të ndryshme brenda një diapazoni prej 32˚~65˚ për një ftohje më efikase.

Kontroll individual i fletëve
 • Thithje ajri të pastër

  Thithje ajri të pastër

  Duke instaluar kasetën e re S në 4 drejtime të "Samsung", ajri i pastër mund të kalojë përmes njësisë në mënyrë që ju të shijoni ajër edhe më të pastër në dhomë.

 • Montim i thjeshtë

  Montim i thjeshtë

  Çdo pjesë e këndit të panelit është e çmontueshme: kjo e bën më të lehtë rregullimin e lartësisë, si dhe e bën montimin dhe rregullimin shumë më të lehtë dhe më të shpejtë.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji CAC 4Way
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AC125JN4CEH/EU
  • Njësia e jashtme AC125JXSCGH/EU
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 2.20/12.50/14.00 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 7,500/42,600/47,700 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 3.30/14.00/19.00 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 11,200/47,700/64,800 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 0.74/3.89/4.25 kW
  • Ngrohje 0.68/3.77/7.20 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 1.40/6.00/6.60 A
  • Ngrohje 1.30/6.00/11.00 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 13.00 A
  • MFA [A] 15.00 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 3.21
  • COP (ngohja nominale) 3.71
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 75(75)
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 30(30)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 2.5~4.0
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.25
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV
  • Mbushja nga fabrika (kg) 2.90 kg
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Ventilator
  • Lloji Turbo
  • Motor (dalje) [W] 97 W
  • Numri i Njësisë (EA) 1 EA
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 30.00/24.00/18.90 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 500.00/400.00/315.00
 • Shkarkimi
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 44/39/34 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 60 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 20.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 25.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 840 x 288 x 840 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 898 x 357 x 898 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4NUSKAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 5.90 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 8.40 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 950 x 45 x 950 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1005 x 100 x 1005 mm
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3,4,380-415,50
 • Kompresori
  • Lloji Twin BLDC Rotary
  • Modeli UG5T450FXAJX
  • Dalje (kW) 4.01 kW
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1,700 cc
 • Ventilator (njësia e jashtme)
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 112.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [l/s] 1,866.67
 • Tingulli (njësia e jashtme)
  • Presioni i tingullit (ftohjes / ngrohjes) [dB(A)] 52/52 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 69 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 96.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 106.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 940 x 1420 x 330 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 995 x 1598 x 426 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -20~50 ℃
  • Ngrohje (℃) -25~24 ℃

Mbështetje teknike