AC140RXADNG/EU

CAC, R32, Outdoor Unit, 3Phase, Heat Pump, 14.0kW

Ftohës R32 Njësi e brendshme inovative Sistem i zgjuar i inverterit
Kapaciteti 14.0 kW

Ftohës miqësor për mjedisin

Ftohës R32

Përdor gjeneratën tjetër të ftohësit R32, që ka një Potencial zero të pakësimit të ozonit (ODP) dhe Potencial më të ulët të ngrohjes globale (GWP) sesa ftohësit tradicionalë, kështu që është mjaft më miqësor ndaj mjedisit*.

Ftohës miqësor për mjedisin

* Analizuar në ftohësin R32, krahasuar me ftohësin tradicional të Samsung (R410A).
** Ju lutemi vini re se imazhi i produktit në fotografi mund të jetë ndryshe nga ai real.

Siguroni rehati të përsosur nga gama e gjerë e njësive të brendshme

Njësi e brendshme inovative

Kondicioneri i tavanit nga Samsung siguron gamë të shumëllojshme të brendshme për të siguruar rehatinë e përdoruesit. Nga Kaseta inovative pa erë dhe Kaseta 360 tek Tubi i fshehtë, kondicioneri i tavanit i Samsung mund të ftohë çdo cep.

Siguroni rehati të përsosur nga gama e gjerë e njësive të brendshme

Sferë e gjerë e temperaturës për përdorimin jashtë

Sistem i zgjuar i inverterit

FJM i Samsung ftoh në temperaturë të jashtme në 50°C dhe ngroh në -20℃*, duke eliminuar nevojën për njësi shtesë për të përballuar motin e keq. Sistemi i tij i zgjuar i inverterit jep temperaturën tuaj të caktuar shpejt dhe vazhdon të bëjë rregullime të vogla për të siguruar një mjedis konstant, të rehatshëm.

Sferë e gjerë e temperaturës për përdorimin jashtë

* Kushti i analizës në përputhje me EN 14511-2:2011. 2.6/3.5kW Cooling Operaction Range -15℃ ~ 46℃.
** Ju lutemi vini re se imazhi i produktit në fotografi mund të jetë ndryshe nga ai real.

Instalim i lehtë për mbulim të gjerë

Sistem dixhital me shumë paketa

Në vend që të lidhet me vetëm një njësi të brendshme, kondicioneri i tavanit i Samsung mund të lidhet me deri në 4 njësi me një njësi të vetme të jashtme. Me një telekomandë, përdoruesi mund të përdorë në të njëjtën kohë të gjitha llojet e njësive të brendshme.

Instalim i lehtë për mbulim të gjerë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 14.0kW-3Φ-4Way CST
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AC140RN4DKG/EU
  • Njësia e jashtme AC140RXADNG/EU
 • Sistemi
  • Regjimi Heat Pump
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 3.50 / 13.40 / 15.50 kW
  • Ngrohje [kW] 3.50 / 15.50 / 18.00 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 0.80 / 4.62 / 6.60 kW
  • Ngrohje 0.70 / 4.76 / 7.50 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 2.1 / 7.1 / 10.5 A
  • Ngrohje 1.9 / 7.3 / 12.0 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 17.1 A
  • MFA [A] 17.1 A
 • Efikasiteti energjisë
  • Shkalla e Energjisë (Ftohja) SEER 6.6
  • Shkalla energjisë (Ngrohja) SCOP 4.3
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 75 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 30 m
 • Kablli togëzimit
  • Kabllo transmetuese 0.75mm2 ↑
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R32(Contains fluorinated greenhouse gases, GWP=675)
  • Metoda e kontrollit EEV
  • Mbushja nga fabrika (kg) 2.9 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 1.96 tCO2e
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1Φ, 220~240V/50Hz
 • Ventilator
  • Lloji Turbo
  • Motor (dalje) [W] 97 W
  • Numri i Njësisë (EA) 1 EA
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 32.0/27.0/22.0 CMM
 • Shkarkimi
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) OD 32 / ID 25 mm
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 45 / 41 / 37 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 61 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 20.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 24.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 840 x 288 x 840 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 898 x 357 x 898 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4NUFMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 6.3 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 8.7 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 950 x 48 x 950 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1,010 x 117 x 1,000 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit DC (Include)
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja 750 / 24
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3Φ, 380~415V/50Hz
 • Kompresori
  • Lloji Twin BLDC Rotary
  • Modeli UB5TN5450FJX
  • Dalje (kW) 4.25 kW
  • (Lloji i ) Vajit POE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1700 cc
 • Ventilator (njësia e jashtme)
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 110 CMM
 • Tingulli (njësia e jashtme)
  • Presioni i tingullit (ftohjes / ngrohjes) [dB(A)] 53 / 54 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 69 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 90.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 99.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 940 x 1210 x 330 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 995 x 1388 x 426 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -15~50 ℃
  • Ngrohje (℃) -20~24 ℃
 • Smart
  • WiFi Embedded N/A
  • Bluetooth N/A
  • WiFi Dongle(Separate sale) Support N/A
  • WiFi Kit Yes
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support Yes

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

CAC, R32, Outdoor Unit, 3Phase, Heat Pump, 14.0kW (AC140RXADNG/EU)

Manualet

2020.09.01

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2019.04.11

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2019.04.11

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)