AG042MN1DEH/EU

Ftohës, Kasetë me 1-Drejtim FCU, Pompë e ngrohjes

Kapaciteti 5.3 kW

Dizajn i hollë dhe kompakt

Me një lartësi prej vetëm 135mm, Kaseta e hollë me 1 Drejtim është njësia më hollë e brendshme e ftohjes së ajrit në botë. Dizajni kompakt me peshë të vogël e bën instalimin dhe mirëmbajtjen në hapësirën tuaj më të thjeshtë se kurrë. Këto njësi me performancë të lartë nuk bien në sy fare dhe mund të përfshihen lehtësisht në dekorin e brendshëm të të gjitha llojeve dhe stileve.

Dizajn i hollë dhe kompakt

Njësi më e lehtë e brendshme

Jemi të parët që përdorim sirtarët novativë ABS me njësitë tona të brendshme, duke i bërë ata më të lehtët në treg. Dizajni i hollë, me peshë të vogël do të thotë se pajisjet mund të instalohen me lehtësi. Kjo i bën ata veçanërisht të leverdisshëm në situata kur duhet të vendosen shpejt në një numër të madh.

Njësi më e lehtë e brendshme

Përdorim i qetë

Një vend pune i qetë jo vetëm që është më shumë i rehatshëm për punonjësit, por gjithashtu shton produktivitetin. Dizajni novativ i tehut të njësisë tonë DVM i Hollë pakëson nivelet e zhurmës me 30 përqind, në mënyrë që përdoruesit të mund të punojnë ose çlodhen në një mjedis të qetë, pa stres. Pavarësisht nëse përdoret me shpejtësi të lartë ose të ulët, kjo njësi e ajrit të kondicionuar ofron një performancë pothuajse të qetë, duke e bërë atë të qetë, si dhe jo të dukshëm.

Përdorim i qetë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji JSF2
  • Regjimi POMPË E NGROHJES
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AG042MN1DEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,220~240,50
 • Sistemi
  • Regjimi POMPË E NGROHJES
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 4.2 kW
  • Ngrohje [kW] 5.0 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje [kW] 0.055 kW
  • Ngrohje [kW] 0.055 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.29 A
  • Ngrohje 0.29 A
 • Ventilator
  • Lloji Cross Flow Fan
  • Motor (dalje) [W] 54.0 W
  • Air Flow Rate (High / Mid / Low) [m3/h] 876/756/642 ㎥/h
 • Shkëmbyesi i nxehtësisë së ujit
  • Water Flow Rate (Cooling / Heating) [m3/h] 0.714/0.864 ㎥/h
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 20A
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) PF 3/4
  • Tub gazi (Φ, mm) 20A
  • Tub gazi (Φ, inç) PF 3/4
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32, ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 40/37/33 dBA
  • Fuqia e tingullit 58.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 14.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 17.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1200*138*450 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1435*214*525 mm

Mbështetje teknike