AG105MN4DKH/EU

Chiller, FCU 4-drejtimëshe Kasetë, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 10.6 kW

Pesha më e lehtë në botë

Kaseta S 4-drejtimëshe e "Samsung" tani është më e lehtë në peshë me 17 kg. Është njësia më e lehtë e brendshme në industri, rreth 35% më e lehtë se produktet tradicionale. "Samsung" ishte i pari që përdori kabinetet ABS në njësitë e tij të brendshme për të siguruar njësi më të lehta. Disenjimi elegant e thjeshtëson mirëmbajtjen dhe pesha më e lehtë në botë ju ndihmon të instaloni edhe më lehtë.

Pesha më e lehtë në botë

Dizajn i brendshëm

Kaseta e re S në 4 drejtime mbështet dy panele me dizajne të ndryshme modelesh. Ju mund të zgjidhni midis modelit Waffle dhe Classic, në varësi të pamjes së brendshme ose të preferencave tuaja personale. Plus, dizajni i thjeshtë i ekranit me këndet e tij të rrumbullakosura i shton ambientit tuaj të brendshëm të sofistikuar një ndjesi rregullsie dhe pastërtie. Harmonizohet vizualisht me ambientin tuaj të brendshëm me kasetë e re S me 4 drejtime!

Dizajn i brendshëm

"S-Plasma ion"

Dezinfektoni ajrin e brendshëm me "S-Plasma ion" nga "Samsung"! Aparati i filtruar paraprakisht bëhet edhe më i shëndetshëm përmes pajisjes "S-Plasma ion" që eliminon ndotësit e ajrit, eliminon plotësisht bakteret dhe alergjitë duke zhdukur alergjenët e ajrit, madje neutralizon edhe radikalët OH. Kjo pajisje opsionale mund të instalohet lehtësisht duke futur paketën e "S-Plasma ion" në njësinë e brendshme.

"S-Plasma ion"

Qarkullim i ajrit rrethues

Kaseta S me 4 drejtime mund të freskojë çdo pjesë të dhomës tuaj. Dizajni i ri dhe praktik i fletëve minimizon vendet e paarritshme të këndeve të panelit dhe mund të mbulojë një kënd të plotë prej 360˚ përreth njësisë së brendshme.

Qarkullim i ajrit rrethues

Kontroll individual i fletëve

Duke përdorur telekomandën, këndet e hapjes së 4 fletëve mund të caktohen veç në kënde të njëjta ose të ndryshme brenda një diapazoni prej 32˚~65˚ për një ftohje më efikase.

Kontroll individual i fletëve
 • Qarkullim ajri i fuqishëm

  Qarkullim ajri i fuqishëm

  Fletët e gjera të Mini 4Way Cassette krijojnë qarkullim të fuqishëm të ajrit pa e çuar dëm energjinë. Duke shmangur nevojën për shumë pajisje, njësia e brendshme dërgon ajër të ngrohtë dhe të ftohtë në distanca më të mëdha, duke e bërë atë efikase për bizneset.

 • Thithje ajri të pastër

  Thithje ajri të pastër

  Duke instaluar kasetën e re S në 4 drejtime të "Samsung", ajri i pastër mund të kalojë përmes njësisë në mënyrë që ju të shijoni ajër edhe më të pastër në dhomë.

 • Montim i thjeshtë

  Montim i thjeshtë

  Çdo pjesë e këndit të panelit është e çmontueshme: kjo e bën më të lehtë rregullimin e lartësisë, si dhe e bën montimin dhe rregullimin shumë më të lehtë dhe më të shpejtë.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji G4W/C-MID
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AG105MN4DKH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,220~240,50 or 60
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 10.00 kW
  • Ngrohje [kW] 10.70 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 99.0 W
  • Ngrohje 2) [W] 99.0 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.79 A
  • Ngrohje 0.79 A
 • Ventilator
  • Lloji Turbo Fan
  • Motor (dalje) [W] 65.0 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 30.1/26.2/19.4 CMM
 • Shkëmbyesi i nxehtësisë së ujit
  • Shkalla e rrjedhjes se ujit (Ftohja / Ngrohja) 28.9 / 30.9 LPM
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 20A
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) PF 3/4
  • Tub gazi (Φ, mm) 20A
  • Tub gazi (Φ, inç) PF 3/4
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32, ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 45/40/35 dBA
  • Fuqia e tingullit 60 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 18.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 19.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 840*246*840 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 898*316*898 mm

Mbështetje teknike