AG070KSVANH/EU

Njësi e jashtme e ftohjes

Modular Efektshmëri e lartë e energjisë Përputhshmëri dhe efektshmëri e lartë e hapësirës
Kapaciteti 65.0 kW

Zgjeroni lehtësisht kapacitetin sipas nevojës

Një dizajn modular siguron një zgjidhje të gjerë të konfigurimeve. Mund të kombinoni thjesht dhe në mënyrë fleksibël module dhe të zgjeroni kapacitetin nga 12 në 320 ton në mënyra të ndryshme për të optimizuar kursimin e energjisë ose të hapësirës ose një ekuilibrim të të dyjave.

Zgjeroni lehtësisht kapacitetin sipas nevojës

Rendiment i avancuar & efikasitet i energjisë

Teknologjia e përparuar e saj jep një performancë konsistente më të lartë dhe pakëson energjinë e humbur. Ka një kompresor inverter BLDC mjaft të efektshëm me teknologjinë e injeksionit në çast dhe një Kondensues të Avullit.

Rendiment i avancuar & efikasitet i energjisë

Rrisni lehtësisht performancën dhe kurseni hapësirë

Përputhshmëria, kapaciteti i madh dhe efektshmëria e lartë e hapësirës e tij e bëjnë të përsosur për zëvendësimin e ftohësve ekzistues, pasi pakëson kostot e mirëmbajtjes dhe çliron hapësirë të vlefshme, ndërsa zgjeron kapacitetin e përgjithshëm.

Rrisni lehtësisht performancën dhe kurseni hapësirë

Dizajn modular i thjeshtë për t’u transferuar dhe instaluar

Dizajni i tij modular dhe madhësia kompakte pakëson kohën, koston dhe përpjekjen për ta transportuar, transferuar dhe instaluar atë në vendin e duhur. Me një madhësi të vogël, është kollaj për të përshtatur dhe kombinuar njësi të shumta edhe kur ka hapësirë të kufizuar.

Dizajn modular i thjeshtë për t’u transferuar dhe instaluar

Kontrolloni nga qendra të gjitha sistemet

Për të rritur në maksimum leverdinë e përdorimit dhe vlerën e njësive tuaja ekzistuese, një sistem i integruar i kontrollit ju lejon të menaxhoni nga qendra si njësitë e jashtme ashtu edhe ato të brendshme, si ftohësin DMV, VRF dhe pajisjen e Air Side*.

* Kërkohet paketë opsionale.

Kontrolloni nga qendra të gjitha sistemet

* Kërkohet paketë opsionale.

Punon qetë gjatë natës

Një regjim Qetë gjatë natës do të thotë se funksionon në 3 nivele të ndryshme dhe punon qetë gjatë natës. Rregullon shpejtësinë e kompresorëve dhe ventilatorëve, në mënyrë që të japin ftohjen e kërkuar, por siguron një performancë më të mirë të tingullit.

Punon qetë gjatë natës
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji DVM Chiller
 • Emri i modelit
  • Njësia e jashtme AG070KSVANH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3,4,380-415,50/60
 • Sistemi
  • Regjimi POMPË E NGROHJES
 • Performanca (nominale)
  • 25 HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 65.0 kW
  • Ngrohje [kW] 69.5 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 26.00 kW
  • Ngrohje 24.39 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 41.2 A
  • Ngrohje 38.7 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 58.0 A
  • MFA [A] 75 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 2.50
  • COP (ngohja nominale) 2.85
 • Kompresori
  • Lloji Scroll Inverter
  • Dalje (kW) 6.76x2 kW
  • Modeli DS-GB070FAVA
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 3400 cc
 • Ventilator
  • Lloji Propeller
  • Motor (dalje) [W] 630 x 2 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 392 (196 x 2)
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 8.0 mmAq
 • Shkëmbyesi i nxehtësisë së ujit
  • Lloji Brazing Plate
  • Sasia 2 EA
  • Shkalla e rrjedhjes se ujit (Ftohja / Ngrohja) 186 / 200 LPM
  • Rënia e presionit (Vendosur, nominale) 120 kPa
  • Max. Presioni Operativ 1.0 Mpa
  • Lloji i lidhjes Flange
  • Lidhja e tubave (hyrje / dalje) 50 A
 • Kablli togëzimit
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088) 37.58tCO2e
  • Mbushja nga fabrika (kg) 18.0 kg
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 63.0 dBA
  • Fuqia e tingullit -
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 465 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 487 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1,795x1695x765 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1,900x1,887x919 mm
 • Temperatura Operative e Ujit. Shkalla
  • Ftohja 5 ~ 25 ℃
  • Ftohja (with Brine) -10~25 ℃
  • Ngrohja 25 ~ 55 ℃
 • Operating Water Flow Range
  • Shkalla e rrjedhjes së ujit 93 ~ 400 LPM
  • Ruajtja minimale e ujit në sistem 490 LPM
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -15 ~ 48 ℃
  • Ngrohje (℃) -25 ~ 43 ℃

Mbështetje teknike