AM056FNJDEH/EU

DVM, Konsolë

Kapaciteti 5.6 kW

Dizajn i hollë dhe inteligjent

Me vetëm 199 mm trashësi, ky është kondicioneri më i hollë në treg. Ai ofron performancë optimale me një dizajn elegant dhe kompakt. Clean Panel inteligjent është inovativ dhe unik dhe parandalon pluhurin nga grumbullimi mbi njësi dhe në dhomë. Me më pak papastërti dhe më pak bllokime, bizneset përfitojnë nga reduktimi në kostot e pastrimit dhe të mirëmbajtjes. Sistemi mund të kontrollohet përmes një ekrani të zi intuitiv me prekje, i cili u jep mundësinë përdoruesve të marrin rezultatet më të mira nga ky produkt.

Dizajn i hollë dhe inteligjent

Dalje ajri me 2 drejtime

Me dy dalje të ndara ajri për ftohje dhe ngrohje, njësia Console siguron që çdo centimetër i sipërfaqes të arrijë temperaturën e dëshiruar. Ajri i ngrohtë del nga dalja e poshtme e ajrit, që ndihmon në përhapjen e ngrohtësisë në mënyrë të njëtrajtshme nëpër dhomë. Me këto dalje ajri inovative me dy drejtime, bizneset mund të kenë një ambient më komod dhe më të këndshëm.

Dalje ajri me 2 drejtime
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji CONSOLE
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM056FNJDEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 5.60 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 19,100 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 6.30 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 21,500 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 62.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 62.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.49 A
  • Ngrohje 0.49 A
 • Ventilator
  • Lloji Turbo Fan
  • Motor (dalje) [W] 37 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 13.00/11.50/10.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 216.67/191.67/166.67
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 12.70 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1/2"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) ID 18 HOSE
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 43.0/40.0/37.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 64.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 16.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 21.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 720 x 620 x 199 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 810 x 710 x 295 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit -
  • Pesha neto e Panelit (kg) -
  • Pesha e Transportit (kg) -
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) -
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) -
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, Konsolë (AM056FNJDEH/EU)

Manualet

2019.01.14

Manuali i përdorimit versioni 13

(ANGLISHT)

2016.04.28

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, NEPALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SPANJISHT)