AM060FNNDEH/EU

DVM, 4-drejtimëshe Kasetë 600×600

Kapaciteti 6.0 kW

Madhësi kompakte ideale

Instalimi i Mini 4Way Cassette është i lehtë. Kjo njësi kompakte kondicioneri mund të vendoset brenda një pllake standarte tavani prej 600x600 mm, që do të thotë se janë të panevojshme modifikimet. Pa punime ndërtimi shtesë për t’u kryer, reduktohet koha e konfigurimit bashkë me ndikimin financiar te bizneset.

Madhësi kompakte ideale

Rregullimi i shpejtësisë së ventilatorit

Falë aftësisë për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit sipas lartësisë së tavanit, Mini 4Way Cassette është plotësisht e personalizueshme për t’iu përshtatur nevojave të bizneseve individuale. Modifikimi i çelësit DIP të qarkut PCB të njësisë rrit efikasitetin në mënyrë që ajri i freskët të arrijë në të gjithë dhomën, duke sjellë një shpërndarje edhe më të njëtrajtshme.

Rregullimi i shpejtësisë së ventilatorit

Lëvizja automatike rrethore

Kjo njësi inovative kondicioneri e shpërndan ajrin e ftohtë dhe të ngrohtë edhe më larg me minimumin e zhurmës. Sistemi efikas i përshtatet çdo lloji dhome, duke siguruar që asnjë pjesë të mos anashkalohet.

Lëvizja automatike rrethore

MDS Motion Detect Sensor (opsional)

Mini 4Way Cassette ofron një zgjidhje inteligjente për të kursyer energjinë dhe kostot me Motion Detect Sensor (MDS) opsional, i cili rregullon sasinë optimale të qarkullimit të ajrit. Ai funksionon duke fikur sistemin e kondicionerit sapo ai të zbulojë mungesën e përdoruesve në afërsi. Efikasiteti në energji maksimizohet më tej përmes aftësisë për të identifikuar dhe caktuar automatikisht mënyrat e përdorimit. MDS redukton gjithashtu efektin e kontrastit të qarkullimit të ajrit të ngrohtë dhe të ftohtë direkt mbi personat, duke krijuar kështu një mjedis më konstant dhe më komod.

MDS Motion Detect Sensor (opsional)
 • Qarkullim ajri i fuqishëm

  Qarkullim ajri i fuqishëm

  Fletët e gjera të Mini 4Way Cassette krijojnë qarkullim të fuqishëm të ajrit pa e çuar dëm energjinë. Duke shmangur nevojën për shumë pajisje, njësia e brendshme dërgon ajër të ngrohtë dhe të ftohtë në distanca më të mëdha, duke e bërë atë efikase për bizneset.

 • Parandalimi i ndotjes së tavanit

  Parandalimi i ndotjes së tavanit

  Tavanet e ndotura nuk janë më problem me njësinë e kondicionerit Mini 4Way Cassette. Paneli i projektuar rishtazi parandalon grumbullimin e pluhurit gjatë periudhave të zgjatura të punës. Duke kontrolluar drejtimin e qarkullimit të ajrit, në mënyrë që të shmanget kontakti me tavanin, bizneset mund të kenë ambiente më të pastra dhe më elegante se asnjëherë më parë.

 • Pompa e shkarkimit me ngritje të lartë

  Pompa e shkarkimit me ngritje të lartë

  Mini 4Way Cassette përfshin një pompë shkarkimi opsionale me ngritje të lartë. Kjo e ngre ujin e kondensuar në 750 mm krahasuar me limitet e mëparshme prej 700 mm. Sasia e shtuar ofron më shumë fleksibilitet për vendin ku instalohet njësia, duke u ofruar përdoruesve më shumë prakticitet se asnjëherë.

 • Uji i shkarkimit nuk tejmbushet

  Uji i shkarkimit nuk tejmbushet

  Valvula e kontrollit të pompës së re të shkarkimit parandalon që uji i drenazhuar të rrjedhë prapa në kutinë e kullimit. Minimizimi i nivelit të ujit në kutinë e kullimit në këtë mënyrë do të thotë që bizneset nuk duhet të shqetësohen për blokimin e ujit ose derdhjen që del në hapësirat e brendshme. Mini 4Way Cassette siguron ajër të freskët dhe të pastër pa kontaminuar dhomën.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 4 WAY CASSETTE S (600x600)
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM060FNNDEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 6.00 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 20,500 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 6.80 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 23,200 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 31.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 31.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.30 A
  • Ngrohje 0.30 A
 • Ventilator
  • Lloji Turbo Fan
  • Motor (dalje) [W] 65 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 13.50/12.00/10.20 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 225.00/200.00/170.00
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 12.70 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1/2"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 40.0/38.0/35.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 57.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 12.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 14.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 575 x 250 x 575 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 623 x 298 x 653 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4SUSMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 2.70 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 4.20 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 670 x 45 x 670 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 714 x 106 x 724 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, 4-drejtimëshe Kasetë 600×600 (AM060FNNDEH/EU)

Manualet

2019.01.14

Manuali i përdorimit versioni 10

(ANGLISHT)

2016.04.28

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, HOLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SPANJISHT)