AM060NNNDEH/EU

DVM S 4-Way Cassette (600x600) Wind-Free Indoor Unit

- - -
Ngjyra white

Qëndroni të freskët pa fryrje të drejtpërdrejtë

Wind-Free™

Ftohja pa fryrje në mënyrë të efektshme ruan një nivel të rehatshëm të ftohtësisë pa ndjenjën e pakëndshme të erës së ftohtë. Ajri i freskët shpërndahet lehtë përmes 15,672 mikro vrimave të ajrit, kështu që nuk do të ndjeni shumë të nxehtë apo të ftohtë.

Stay cool without direct wind

* PC4SUFMAN (4anë 600*600): 8,976 mikro vrima, PC4NUFMAN (4anë) : 15,672 mikro vrima

Gama e ftohjes më e gjerë

Teh i Madh

Tehet e mëdha dhe të optimizuara mundësojnë zgjerimin e gamës së ftohjes.

Wider cooling range

*Analizuar në njësinë e brendshme AM140FN4DEH kur është në punë. Rezultati individual mund të ndryshojë në varësi të përdorimit të konsumatorit.

Operacion i optimizuar nga MDS

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes aktivizon rrjedhën e ajrit të përshtatur dhe funksionimin efikas të energjisë.

Optimized operation by MDS
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji KASETË S 4ANË (600x600)
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM060NNNDEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 6.00 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 20,500 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 6.80 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 23,200 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 31.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 31.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.30 A
  • Ngrohje 0.30 A
 • Ventilator
  • Lloji Fan Turbo
  • Motor (dalje) [W] 65 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 13.50/12.00/10.20 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 225/200/170
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 12.70 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1/2"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Përmban gaz të fluorinuar të serave, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit PËRFSHIRË EEV
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 40/38/35 dBA
  • Fuqia e tingullit 57 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 12.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 14.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 575 x 250 x 575 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 623 x 298 x 653 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4SUFMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 2.70 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 3.90 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 620 x 57 x 620 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 670 x 120 x 655 mm

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM S 4-Way Cassette (600x600) Wind-Free Indoor Unit
(AM060NNNDEH/EU)

Manualet

2020.11.02

Manuali i përdorimit versioni 02

(ANGLISHT)