AM060NXMDGR/EU

DVM S Eco Outdoor Unit

Efekshmëria e Klasit të Lartë të Energjisë

Jemi të përkushtuar për zhvillimin e mënyrave miqësore ndaj mjedisit për bizneset për të pakësuar konsumin e energjisë. Me efikasitetin e saj të jashtëzakonshëm të energjisë, kjo njësi ofron zgjidhjen. Ajo përmban një Kompresor BLCD inovativ, i cili siguron një koeficient më të lartë të ftohjes dhe ngrohjes të rendimentit sesa ai i konkurrentëve tanë. Rezultati është një nga sistemet më efikase të kondicionimit të ajrit i disponueshëm në treg.

Top-class Energy Efficiency

Hapësirë dhe Vëllim i Vogël

Optimizimi i hapësirës është gjithmonë një konsideratë kyçe e biznesit. DVO S ECO ka një dizajn të vogël dhe kompakt me një hapësirë të pakësuar në mënyrë të konsiderueshme, duke përdorur deri në 11 përqind më pak hapësirë. Përveç kësaj, vëllimi i përgjithshëm i kësaj njësie është 5 për qind më pak se modelet konvencionale, duke e bërë atë edhe më shumë një hapësirë ​​të përshtatshme për të kursyer hapësirë ​​në zyra. Kjo jo vetëm që e bën instalimin më të lehtë, por edhe çliron hapësirë të vlefshme duke vazhduar të prodhojë cilësi superiore të ngrohjes dhe ftohjes.

Small Footprint and Volume

Dizajn Fleksibël i Tubave

Falë gjatësisë së zgjatur të tubacioneve, DVM ECO S ofron fleksibilitet maksimal kur është fjala për vendosjen. Kjo lejon një diferencë të nivelit deri në 50 metra ndërmjet njësive të brendshme dhe të jashtme dhe një gjatësi deri në 150 metra. Ky ndryshim bujar i lejon bizneset të përshtasin sistemet për të vepruar në mënyrë efikase në një gamë të gjerë situatash.

Flexible Piping Design

Niveli i Ulët i Zhurmës

Duke prodhuar më pak zhurmë sesa modelet standarte, DVM ECO S imponon më pak shpërqëndrime në mjedisin e punës suaj të biznesit. Dizajni i tij kompakt dhe i paimponueshëm sjell me vete edhe përfitimin e uljes së zhurmave deri në 5 decibel.

Low Noise Level
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji DVM S Eco HR
 • Emri i modelit
  • Njësia e jashtme AM060NXMDGR/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3Ф, 380~415V, 50Hz
 • Sistemi
  • Regjimi REKUPERIMI I NGROHJES
 • Performanca (nominale)
  • 6 HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 15.5 kW
  • Ftohje [Btu/orë] -
  • Ngrohje [kW] 15.5 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] -
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 4.13 kW
  • Ngrohje 3.48 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 6.3 A
  • Ngrohje 5.3 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 16.1 A
  • MFA [A] 20.0 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 3.75
  • COP (ngohja nominale) 4.45
 • Kompresori
  • Lloji BLDC Rotary i Dyfishtë
  • Dalje (kW) 4.04 kW
  • Modeli UG5TK5450FJX x 1
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1700 cc
 • Ventilator
  • Lloji Helikë
  • Motor (dalje) [W] 125 x 2 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 100 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 1,666.70
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 19.05 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 3/4"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 150 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 50 m
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Përmban gaz të fluorinuar të serave, GWP=2,088)
  • Mbushja nga fabrika (kg) 3.30 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 6.89 tCO2e
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 51 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 98 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 108 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 940 x 1210 x 330 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 995 x 1388 x 426 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -5.0 ~ 48.0 ℃
  • Ngrohje (℃) -25.0 ~ 26.0 ℃

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM S Eco Outdoor Unit
(AM060NXMDGR/EU)

Manualet

2019.01.15

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)