AM071JN1DEH/EU

DVM, 1-drejtimëshe Kasetë

Kapaciteti 7.1 kW

Dizajn i hollë dhe kompakt

Me lartësi vetëm 135 mm, Slim 1Way Cassette është njësia e brendshme e ftohjes së ajrit më e hollë në botë. Dizajni i saj kompakt dhe i lehtë e bën instalimin dhe mirëmbajtjen e hapësirës suaj më të lehtë se asnjëherë. Këto njësi me performancë të lartë janë aq diskrete sa mund të ndërthuren me lehtësi me brendësitë e të gjitha llojeve dhe stileve.

Dizajn i hollë dhe kompakt

Njësi e brendshme më e lehtë

Ne jemi të parët që përdorim kasat inovative ABS në njësitë tona të brendshme, duke i bërë ato më të lehtat në treg. Dizajni i hollë dhe i lehtë nënkupton se këto pajisje mund të instalohen me lehtësi. Kjo i bën ato veçanërisht praktike në situatat kur duhet të përdoren me shpejtësi në shkallë të gjerë.

Njësi e brendshme më e lehtë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 1Way Cassette
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM071JN1DEH
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 7.1 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 24,200 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 8.0 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 27,300 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 80.0 W
  • Ngrohje 2) [W] 80.0 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.40 A
  • Ngrohje 0.40 A
 • Ventilator
  • Lloji Crossflow Fan
  • Motor (dalje) [W] 54 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 17.0/15.5/14.0 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 283.33/258.33/233.33
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP20 (OD 26,ID 20)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A (Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 39.0/37.0/34.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 60.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 14.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 18.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1200 x 138 x 450 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1435 x 224 x 525 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC1BWSMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 6.3 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 8.3 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1410 x 23 x 500 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1474 x 122 x 566 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja 750
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, 1-drejtimëshe Kasetë (AM071JN1DEH/EU)

Manualet

2019.01.16

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2017.06.20

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)

2016.04.15

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, ÇEKISHT, HOLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SLLOVAKISHT, SPANJISHT)