AM082JNVDKH/EU

DVM, Suport muri A3050, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 8.2 kW

Qarkullim ajri i përparuar, ftohje e menjëhershme

Arkitektura novatore trekëndore e ftoh ajrin 38% më shpejt*, për këtë arsye mund të ndiheni shpejt më komod. Me vrima hyrëse dhe dalëse më të gjera* dhe me qarkullim më të lartë ajri duke përdorur një ventilator më të madh, forma e tij unike e freskon dhomën tuaj me shpejtësi.

Qarkullim ajri i përparuar, ftohje e menjëhershme

Filtër që pastrohet shpejt dhe lehtë

Easy Filter" gjendet jashtë, në krye. Pra, mund të hiqet dhe të pastrohet lehtësisht. Veshja e tij anti bakteriale filtron pluhurin, ndotësit e rrezikshëm të ajrit dhe alergjenët.

Filtër që pastrohet shpejt dhe lehtë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji AR5000
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM082JNVDKH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50/60
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 8.20 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 28,000 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 8.50 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 29,000 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 55.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 72.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.42 A
  • Ngrohje 0.55 A
 • Ventilator
  • Lloji Crossflow Fan
  • Motor (dalje) [W] 27 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 16.70/14.30/12.40 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 278.33/238.33/206.67
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) ID 18 HOSE
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 47.0/43.0/40.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 65.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 14.60 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 17.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1065 x 301 x 294 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1123 x 354 x 384 mm

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, Suport muri A3050, Pompë ngrohëse (AM082JNVDKH/EU)

Manualet

2019.10.09

Manuali i përdorimit versioni 6

(ANGLISHT)

2016.04.28

Udhëzuesi i sigurisë versioni 01

(ANGLISHT, HOLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SPANJISHT)