AM100FNKDEH/EU

DVM, ERV Plus, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 10.0 kW

Struktura e sistemit ERV PLUS

Ventilator furnizues/shkarkues Fan
Thith ajër nga jashtë ose nxjerr ajër të ndotur nga brenda.
Sensor temperature
Njohje automatike e temperaturës së brendshme dhe të jashtme, duke mundësuar kalimin në modalitetin automatik ose zbatimin e funksionit të kontrollit të klimës së ftohtë.
Filtër pluhuri
Pengon grumbullimin dhe bllokimin nga pluhuri ose ndotjen e elementit të shkëmbyesit të nxehtësisë.
Elementi i shkëmbyesit të nxehtësisë
Kalon nxehtësinë nga ajri i nxjerrë në atë të pastër për efikasitet maksimal.
Kuti kontrolli
Përmban pjesë elektrike për kontrollin e produktit.
Element lagështues (Opsional)
Një lagështues me avullues natyral prodhon ajër të brendshëm më të freskët.
Tubi spiral i përhapjes së menjëhershme (DX)
Tubi i ri spiral i përhapjes së menjëhershme DX ngroh dhe ftoh, duke mundësuar zgjedhjen e modalitetit kur ventilimi është i ndezur. Amortizator
Përdoruesit mund të zgjedhin ndërmjet rikuperimit të nxehtësisë dhe ventilimit normal.

Struktura e sistemit ERV PLUS

*Disponueshmëria e këtyre veçorive ndryshon sipas llojit të modelit.

Operim me kursim energjetik

Sistemi ERV ndryshon automatikisht modalitetin e operimit në varësi të temperaturës së jashtme dhe të brendshme. Kjo veçori u mundëson bizneseve të përfitojnë nga kursime të konsiderueshme energjetike pavarësisht kushteve. Në klima ekstreme me mospërputhje më të mëdha, njësia vepron si ERV. Kur ndryshimet ndërmjet ambientit të brendshëm dhe të jashtëm janë të vogla, funksionon si ventilator tradicional, duke ju kursyer para. Ky produkt, i kombinuar me kondicionerë, ofron zgjidhje efikase për të reduktuar në mënyrë të zgjuar ngarkesën e ftohjes dhe ngrohjes duke ruajtur performancën optimale.

Operim me kursim energjetik

Shkëmbyesi i ri i nxehtësisë në formë diamanti

Kompakt dhe tejet efikas, shkëmbyesi i nxehtësisë në formë diamanti është krijuar për të optimizuar qarkullimin e ajrit. Krahasuar me modelet tradicionale në formë drejtkëndore dhe gjashtëkëndore, ai shpërndan ajër të pastër dhe ruan një performancë të rehatshme, të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin. Bizneset do të përfitojnë nga shpenzimet e reduktuara dhe nga një mjedis i rehatshëm.

Shkëmbyesi i ri i nxehtësisë në formë diamanti
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji ERV PLUS
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM100FNKDEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 10.5 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 24,200 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 13.2 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 27,300 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 510.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 510.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 3.70 A
  • Ngrohje 3.70 A
 • Ventilator
  • Lloji Sirroco Fan / BLDC
  • Motor (dalje) [W] 70 x 2 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 16.67/16.67/11.50 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 277.83/277.83/191.67
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 7.60/9.20/15.30 mmAq
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 74.53/90.22/150.04 Pa
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 12.70 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1/2"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 36.0/34.0/31.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 67.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 90.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 107.50 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1763 x 340 x 1135 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 2027 x 428 x 1424 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit -
  • Pesha neto e Panelit (kg) -
  • Pesha e Transportit (kg) -
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) -
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) -
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike