AM120JXVHGR/ET

DVM S HR Outdoor Unit

Compact size High energy efficiency

Rendiment i avancuar & efikasitet i energjisë

Teknologjia e saj e përparuar përmirëson rrënjësisht rendimentin dhe pakëson energjinë e humbur. Ai përfshin një Inverter Scroll Compressor shumë efikas, një shndërrues novativ Hybrid të ngrohjes dhe një shpërndarës me kapacitet të madh.

Advanced performance & energy efficiency

Besueshmëri e përmirësuar në kushtet e ftohta

Një sistem i përparuar i kontrollit të ftohësit siguron që kompresori të vazhdojë të funksionojë në mënyrë të besueshme - edhe nëse gjithçka është e ngrirë. Teknologjia e saj e injektimit me blic jep një përmirësim të madh në rendimentin e ngrohjes në -25°C.

Improved reliability in cold conditions

Mbyllja e menjëhershme dhe mbrojtja nga rrjedhja e gazit

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për rrjedhjet e gazit ose humbjen aksidentale të ftohësit. Një Sistem Operacioni i Rrjedhjes së Gazit zbulon shpejt rrjedhjet dhe automatikisht e ul pompën poshtë një hap dhe ndërpret furnizimin me ftohës.

* Përputhet me kërkesat e sigurisë së standartit BS-EN 378.

Instant shut off and gas leak protection

* Përputhet me kërkesat e sigurisë së standartit BS-EN 378.

Instalojeni në mënyrë fleksibël pothuajse kudo

Siguron fleksibilitetin për t'u instaluar pothuajse kudo, pavarësisht nga vendndodhja apo distanca e tij nga ndërtesa. Ka një gjatësi të tubacioneve deri në 220m (721.79ft) dhe mund të arrijë deri në një lartësi prej 110m (360.9ft).

Flexibly install it almost anywhere

Kontrolloni ftohjen tuaj kudo

Një Pajisje shtesë Wi-Fi ju lejon të kontrolloni deri në 16 njësi të brendshme duke përdorur një App*. Çdoherë dhe kudo mund t'i aktivizoni dhe çaktivizoni, zgjidhni mënyrën e funksionimit dhe temperaturën dhe shfrytëzoni funksionet e tyre të tjera.

* E disponueshme në pajisjet iPhone dhe Android. Një lidhje Wi-Fi është e nevojshme.

Control your cooling anywhere

* E disponueshme në pajisjet iPhone dhe Android. Një lidhje Wi-Fi është e nevojshme.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji DVM S (HR)
 • Emri i modelit
  • Njësia e jashtme AM120JXVHGR/ET
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3,4,380-415,50
 • Sistemi
  • Regjimi REKUPERIMI I NGROHJES
 • Performanca (nominale)
  • 12 HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 33.6 kW
  • Ngrohje [kW] 33.6 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 7.57 kW
  • Ngrohje 6.72 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 12.10 A
  • Ngrohje 10.80 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 25.0 A
  • MFA [A] 32 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 4.44
  • COP (ngohja nominale) 5.00
 • Kompresori
  • Lloji 자작 Rrotullo Inverterin
  • Dalje (kW) 6.39 x 1 kW
  • Modeli 66cc x 1
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1,100 x 1 cc
 • Ventilator
  • Lloji Helikë
  • Motor (dalje) [W] 830 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 170 CMM
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 8.0 mmAq
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 12.7 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/2"
  • Tub gazi (Φ, mm) 28.58 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1+1/8"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 200(220)
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 50(110)/40(110)
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Përmban gaz të fluorinuar të serave, GWP=2,088)
  • Mbushja nga fabrika (kg) 6.50 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 13.57 tCO2e
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 62 dBA
  • Fuqia e tingullit 83/85 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 201.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 217.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 880 x 1,695 x 765 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 948 x 1,887 x 832 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -5 ~ 48 ℃
  • Ngrohje (℃) -25 ~ 24 ℃

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM S HR Outdoor Unit
(AM120JXVHGR/ET)

Manualet

2018.12.04

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)