AM140FN4DEH/EU

DVM, 4-drejtimëshe Kasetë, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 14.0 kW

Dizajn i brendshëm

Kaseta e re S në 4 drejtime mbështet dy panele me dizajne të ndryshme modelesh. Ju mund të zgjidhni midis modelit Waffle dhe Classic, në varësi të pamjes së brendshme ose të preferencave tuaja personale. Plus, dizajni i thjeshtë i ekranit me këndet e tij të rrumbullakosura i shton ambientit tuaj të brendshëm të sofistikuar një ndjesi rregullsie dhe pastërtie. Harmonizohet vizualisht me ambientin tuaj të brendshëm me kasetë e re S me 4 drejtime!

Dizajn i brendshëm

Qarkullim i ajrit rrethues

Kaseta S me 4 drejtime mund të freskojë çdo pjesë të dhomës tuaj. Dizajni i ri dhe praktik i fletëve minimizon vendet e paarritshme të këndeve të panelit dhe mund të mbulojë një kënd të plotë prej 360˚ përreth njësisë së brendshme.

Qarkullim i ajrit rrethues

Kontroll individual i fletëve

Duke përdorur telekomandën, këndet e hapjes së 4 fletëve mund të caktohen veç në kënde të njëjta ose të ndryshme brenda një diapazoni prej 32˚~65˚ për një ftohje më efikase.

Kontroll individual i fletëve
 • Thithje ajri të pastër

  Thithje ajri të pastër

  Duke instaluar kasetën e re S në 4 drejtime të "Samsung", ajri i pastër mund të kalojë përmes njësisë në mënyrë që ju të shijoni ajër edhe më të pastër në dhomë.

 • Montim i thjeshtë

  Montim i thjeshtë

  Çdo pjesë e këndit të panelit është e çmontueshme: kjo e bën më të lehtë rregullimin e lartësisë, si dhe e bën montimin dhe rregullimin shumë më të lehtë dhe më të shpejtë.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 4 WAY CASSETTE S
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM140FN4DEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 14.00 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 47,800 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 16.00 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 54,600 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 89.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 89.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.62 A
  • Ngrohje 0.62 A
 • Ventilator
  • Lloji Turbo Fan
  • Motor (dalje) [W] -
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 30.00/28.00/26.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 500.00/466.67/433.33
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 44.0/41.0/35.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 60.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 19.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 22.50 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 840 x 288 x 840 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 898 x 357 x 898 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4NUSKAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 5.80 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 8.40 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 950 x 45 x 950 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1005 x 100 x 1005 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, 4-drejtimëshe Kasetë, Pompë ngrohëse (AM140FN4DEH/EU)

Manualet

2019.01.16

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2017.06.20

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)

2016.04.15

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, ÇEKISHT, HOLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SLLOVAKISHT, SPANJISHT)