AM140FNLDEH/EU

DVM, Presion i ulët statik Duct, Pompë ngrohëse, 14.0 kW

Kapaciteti 14 kW

Instalim fleksibël

Falë opsionit për të vendosur vrimën e hyrjes së ajrit në pjesën e poshtme ose të pasme të njësisë, tubi i hollë mund të personalizohet për t'u përshtatur me çdo mjedis biznesi. Ky fleksibilitet në montim nënkupton se mund të konfigurohet që t'i përshtatet pothuajse çdo dhome, si dhe fshihet lehtësisht prapa tavaneve, duke e lejuar të përshtatet ndërsa siguron qarkullimin e përmirësuar të ajrit në hapësirën përreth.

Instalim fleksibël

I lehtë për t'u mirëmbajtur

Tubi i hollë është krijuar për të lejuar hapje të lehtë për mirëmbajtje. Duke hapur thjesht panelin e poshtëm të njësisë, përdoruesit mund t'i hapin lehtësisht pjesët, duke reduktuar kohën e ndërprerjeve të dedikuara për shërbimin, si dhe duke minimizuar impaktin financiar në biznesin tuaj.

I lehtë për t'u mirëmbajtur

Montim më i lehtë i pompës së shkarkimit

Përdoruesit tani mund të përdorin një pompë të re shkarkimi në pjesën anësore, që do të thotë se nuk është më e nevojshme të hiqet kapaku i sipërm. Duke zhvendosur panelin e djathtë, pompa mund të montohet, kontrollohet ose riparohet lehtësisht, duke u kursyer bizneseve kohë dhe para.

Montim më i lehtë i pompës së shkarkimit
 • Pompë shkarkimi opsionale me lartësi të lartë ngritjeje

  Pompë shkarkimi opsionale me lartësi të lartë ngritjeje

  Teknologjia e kondicionimit me tuba nga "Samsung" përfshin opsionin e pompës së shkarkimit me lartësi të lartë ngritjeje. Uji i kondensuar shkon deri në 750 mm lartësi në krahasim me kufirin e mëparshëm prej 700 mm. Për rrjedhojë, ky sistem është më i përshtatshëm, pasi i lejon përdoruesit të jenë më fleksibël për sa i përket instalimit të njësisë.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji SLIM DUCT
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM140FNLDEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 14.00 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 47,800 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 16.00 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 54,600 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 220.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 220.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 1.43 A
  • Ngrohje 1.43 A
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan
  • Motor (dalje) [W] -
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 36.00/34.00/32.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 600.00/566.67/533.33
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 0.00/3.00/6.00 mmAq
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 0.00/29.42/58.84 Pa
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 39.0/38.0/36.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 65.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 46.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 54.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1300 x 295 x 690 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1575 x 370 x 835 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit -
  • Pesha neto e Panelit (kg) -
  • Pesha e Transportit (kg) -
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) -
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) -
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit MDP-E075SEE3D
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, Presion i ulët statik Duct, Pompë ngrohëse, 14.0 kW (AM140FNLDEH/EU)

Manualet

2020.09.19

Manuali i përdorimit versioni 16

(ANGLISHT)

2016.04.28

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, NEPALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SPANJISHT)