AM180MXVDGH/ET

DVM, Thelbësore, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 50.4kW

Fikje e menjëhershme dhe mbrojtje nga rrjedhjet e gazit

Nuk keni pse të shqetësoheni për rrjedhjet e gazit ose dëmtimin aksidental të ftohësit. Sistemi i operimit për rrjedhjen e gazit dikton shpejt rrjedhjet dhe redukton automatikisht intensitetin e pompës dhe ndërpret furnizuesin e ftohësit.

Fikje e menjëhershme dhe mbrojtje nga rrjedhjet e gazit

Montojeni në mënyrë fleksibël kudo

Siguron fleksibilitetin për t'u montuar pothuajse kudo, pavarësisht vendndodhjes apo distancës së tij nga ndërtesa. Ai ka një gjatësi tubacionesh deri në 220 m (721,79 ft) dhe mund të arrijë në lartësi deri në 110 m (360,9 ft).

Montojeni në mënyrë fleksibël kudo
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji DVM S
 • Emri i modelit
  • Njësia e jashtme AM180MXVDGH/ET
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3,4,380-415,50
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Performanca (nominale)
  • 18 HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 50.4 kW
  • Ngrohje [kW] 50.40 kW
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 39.2 A
  • MFA [A] 50.0 A
 • Kompresori
  • Lloji 자작 Scroll Inverter
  • Dalje (kW) 7.81 x 1 kW
  • Modeli DS4GJ5080FVA x 1
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1400 cc
 • Ventilator
  • Lloji Propeller
  • Motor (dalje) [W] 620 x 2 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 290 CMM
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 8.0 mmAq
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 5/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 28.58 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1+1/8"
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 200(220)
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 50(110)/40(110)
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Mbushja nga fabrika (kg) 8.4 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 17.54 tCO2e
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 64 dBA
  • Fuqia e tingullit 84 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 255.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 275.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1295x1695x765 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1363x1887x832 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -5 ~ 48 ℃
  • Ngrohje (℃) -25 ~ 24 ℃

Mbështetje teknike