AM224JNHFKH/EU

DVM, Presion i lartë statik Duct, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 22.4 kW

Hapje në 3 mënyra për mirëmbajtje të lehtë

Mund të hapet në tri drejtime - lart, anash dhe poshtë - duke përdorur një kapak të rrëshqitshëm që mund të hiqet lehtësisht. Në këtë mënyrë, mirëmbajtja bëhet shumë më e lehtë kudo që është montuar - duke ju kursyer kohë dhe para.

Hapje në 3 mënyra për mirëmbajtje të lehtë

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

Duke përdorur aplikacionin* në celularin tuaj inteligjent, funksioni opsional "Smart Wi-Fi" ju lejon ta aktivizoni apo çaktivizoni, të zgjidhni modalitetin e operimit dhe temperaturën, të programoni fillimin dhe mbarimin, si dhe të kontrolloni funksione të tjera.

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

Operim i qëndrueshëm, efikas dhe pa zhurmë

Motori dixhital i inverterit "Samsung" është pa zhurmë dhe shumë më i qëndrueshëm dhe efikas në energji. Ndryshe nga motorët tradicionalë, duke qenë se ka më pak pjesë të lëvizshme, operimi i tij elektrik eliminon fërkimin.

Operim i qëndrueshëm, efikas dhe pa zhurmë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji BIG DUCT
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM224JNHFKH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 22.4 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 76400 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 25.0 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 85300 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 530 W
  • Ngrohje 2) [W] 530 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 2.9 A
  • Ngrohje 2.9 A
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan
  • Motor (dalje) [W] 630 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 72.00/61.00/50.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 1200.24/1016.87/833.5
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 5.0/7.34/20 mmAq
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 50/72/200 Pa
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 19.05 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 3/4"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD25,ID 20)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 44 / 40 / 36 dBA
  • Fuqia e tingullit 81 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 82.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 92 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1350x 910 x 450 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1612 x 984 x 519 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit -
  • Pesha neto e Panelit (kg) -
  • Pesha e Transportit (kg) -
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) -
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) -
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit MDP-G075SP, MDP-G075SQ
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, Presion i lartë statik Duct, Pompë ngrohëse (AM224JNHFKH/EU)

Manualet

2019.01.14

Manuali i përdorimit versioni 02

(ANGLISHT)

2016.04.28

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, HOLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SPANJISHT)