AM250FNBFGB/EU

DVM, Njësia e ujit HT, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 25 kW, 3 PH

Përgjithësisht më i lehtë dhe më efikas

Sistemi i ujit DVM nga "Samsung" është i përputhshëm me të gjitha njësitë e jashtme DVM S dhe mund të shtohet për të krijuar një zgjidhje të integruar për ftohje, ngrohje dhe ujë të nxehtë që është e thjeshtë për t'u menaxhuar. Në këtë mënyrë, siguron efikasitet shumë më të madh që i përshtatet një sërë kërkesash duke ricikluar ngrohjen e tepërt dhe duke e transferuar në zona të tjera ku nevojitet - duke prodhuar energji të konsiderueshme dhe kursime të kostove gjatë gjithë vitit.

Përgjithësisht më i lehtë dhe më efikas

Zgjidhni të nxehtin tuaj të preferuar

Sistemi i ujit DVM nga "Samsung" ofrohet në dy lloje që i përshtaten nevojave tuaja për ujin e nxehtë. "DVM Hydro HE" siguron ujë në një temperaturë mesatare prej 50°C, ndërsa teknologjia e avancuar e ciklit të kaskadës së "DVM Hydro HT" prodhon ujë shumë më të nxehtë në 80°C. Pra, pavarësisht kërkesave tuaja, ekziston zgjidhja e përkryer për të plotësuar nevojat e vendeve të ndryshme.

Zgjidhni të nxehtin tuaj të preferuar

Instalim i thjeshtë "fut në prizë dhe jepi"

Sistemi DVM me ujë nga "Samsung" është shumë i shpejtë dhe i lehtë për t'u instaluar dhe përdorur për një sërë qëllimesh. Përfshin një sërë lidhjesh për pajisje të ndryshme të jashtme hyrëse dhe dalëse, të tilla si sensorët e rezervuarëve, përforcuesit e nxehtësisë, valvulat me 2 dhe 3 drejtime, si dhe termostatet e dhomave. Përveç kësaj, përputhet plotësisht me sistemet e ujit DVM S Eco dhe DVM S të "Samsung".

Instalim i thjeshtë "fut në prizë dhe jepi"

I lehtë për t'u kontrolluar - në mënyrë të pavarur ose qendrore

Sistemi i uji DVM nga "Samsung" mund të funksionojë në mënyrë të pavarur ose qëndror së bashku me një sërë sistemesh DVM nga "Samsung". Për përdorim të pavarur në vende të veçanta ai ka sistemin e tij të kontrollit ose, duke përdorur kontrolluesin "DVM S" nga "Samsung", ai mund të integrohet me sisteme të ndryshme DVM, si p.sh. për ujë dhe ajër, dhe mund të menaxhohet në mënyrë qëndrore.

I lehtë për t'u kontrolluar - në mënyrë të pavarur ose qendrore
Specifikimi
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM250FNBFGB/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3, 4, 380-415, 50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ngrohje [kW] 25.0 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 85,300 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ngrohje 2) [W] 5,000 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ngrohje 7.85 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 12.88 A
  • MFA [A] 16.1 A
 • Efikasiteti energjisë
  • Shkalla e Energjisë së Ngrohësit të Hapësirës (55 ºC / 35 ºC) A+ / A+
  • Shkalla e Energjisë së Paketës së Ngrohësit të Hapësirës A+
 • Kondensator
  • Lloji PHE
  • Madhësia e tubit (Φ, inç) PT 1 (25A)
  • Shkalla e rrjedhjes së ujit (l/min.) 36 LPM
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R134a(Fluorinated greenhouse gas, GWP=1,430) 2.15kg(3.07tCO2e)
  • Metoda e kontrollit EEV
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 42 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 104.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 107 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 518 x 1,210 x 330 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 652 x 1,289 x 426 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ngrohje (℃) -20 ~ 24 ℃

Mbështetje teknike