AM280MNEPEH/EU

DVM, Outdoor Air Processing Duct, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 27.8 kW

Automatikisht më shumë rehati dhe performancë

Funksioni automatik i rregullimit ESP funksionon në mënyrë efikase dhe automatikisht optimizon volumin dhe presionin e ajrit, si dhe minimizon zhurmën për rehati maksimale në çdo situatë. ESP gjithashtu mund të rregullohet lehtësisht përmes telekomandës.

Automatikisht më shumë rehati dhe performancë

Hapje në 3 mënyra për mirëmbajtje të lehtë

Mund të hapet në tri drejtime - lart, anash dhe poshtë - duke përdorur një kapak të rrëshqitshëm që mund të hiqet lehtësisht. Në këtë mënyrë, mirëmbajtja bëhet shumë më e lehtë kudo që është montuar - duke ju kursyer kohë dhe para.

Hapje në 3 mënyra për mirëmbajtje të lehtë

Balanconi me lehtësi për komfort të optimizuar

Balancimi i lehtë siguron kontrollin delikat të nevojshëm për një performancë optimale në çdo rast. Ju mund të balanconi fuqinë e operimit të tij për t'ia përshtatur nivelit tuaj të aktivitetit, duke minimizuar zhurmën dhe duke kursyer energji.

Balanconi me lehtësi për komfort të optimizuar

Efikasitet i lartë energjetik dhe kursime

Teknologjitë e tij të përparuara, duke përfshirë ventilatorin "Sirocco" dhe kompresorin TBR, sigurojnë efikasitetin energjetik për t'ju kursye para, duke merituar kështu EER (raporti i efikasitetit energjetik) global të nivelit më të mirë.

Efikasitet i lartë energjetik dhe kursime

Eliminon viruset për ajër më të shëndetshëm

Me Virus Doctor*, kondicionerët "Samsung" DUCT S ju mbrojnë nga sëmundjet aerogjene. Përdor teknologjinë S-Plasma ion për të eliminuar 99%; të ndotësve, baktereve dhe viruseve** në ajër, përfshirë këtu Influenza A dhe viruset Corona. Është gjithashtu i miratuar nga Fondacioni britanik për alergjitë (BAF) për efikasitetin në eliminimin e alergjenëve. Në këtë mënyrë, e mbaj ajrin që thithni të pastër dhe të shëndetshëm.

Eliminon viruset për ajër më të shëndetshëm

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

"Duke përdorur aplikacionin* në celularin tuaj inteligjent, funksioni opsional ""Smart Wi-Fi"" ju lejon të kontrolloni në distancë funksionet e kondicionerit ""Samsung"" DUCT S, si dhe të programoni operimin e tij. Mund ta aktivizoni apo çaktivizoni menjëherë dhe të zgjidhni modalitetin dhe temperaturën e operimit në çdo vend ku ka rrjet me valë. * Ofrohet për pajisjet iPhone dhe Android."

Kontrollojeni kurdo dhe kudo
 • Operim i qëndrueshëm, efikas dhe pa zhurmë

  Operim i qëndrueshëm, efikas dhe pa zhurmë

  Motori dixhital i inverterit "Samsung" është pa zhurmë dhe shumë më i qëndrueshëm dhe efikas në energji. Ndryshe nga motorët tradicionalë, duke qenë se ka më pak pjesë të lëvizshme, operimi i tij elektrik eliminon fërkimin.

 • Performancë më e qetë dhe më e besueshme

  Performancë më e qetë dhe më e besueshme

  Kompresori rrotullues i dyfishtë BLDC siguron një perfomancë më të qetë dhe më të besueshme. Dridhjet reduktohen me 75%; dhe bën më pak zhurmë se kompresorët tradicionalë. Ofron besueshmëri të garantuar deri në 3,2 MPa në 65°C.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji Fresh Air Duct
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM280MNEPEH
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 28 kW
  • Ftohje [Btu/orë] -
  • Ngrohje [kW] 17.4 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] -
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 600 W
  • Ngrohje 2) [W] 600 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 4.6 A
  • Ngrohje 4.6 A
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan
  • Motor (dalje) [W] -
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 35 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 200/250/300 Pa
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 22.22 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 7/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25) mm
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.5
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 47 dBA
  • Fuqia e tingullit -
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 81.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 90.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1360*460*910 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1612* 519 * 984 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit MDP-G075SP(Outer)

Mbështetje teknike