AM071KN4DEH/EU

DVM, njësi kasetë rrethore 360°

Qarkullon njëtrajtshëm dhe ftoh çdo cep

Ndryshe nga kondicionerët kasetë me katër drejtime të cilët krijojnë zona jo të njëtrajtshme të rrymës së ajrit ku ajri i ftohtë nuk mund të depërtojë*, hapja rrumbullake dalëse drejton ajrin e ftohtë në të gjitha drejtimet, kështu që në çdo kënd të dhomës temperatura është e njëjtë**.

Qarkullon njëtrajtshëm dhe ftoh çdo cep

* Testimi i kompanisë Samsung në krahasim me kondicionerin standard kasetë me katër drejtime. ** Në kuadër të radiusit 9,3 m diferenca e temperaturës është më e vogël se 0,6 °C.

Freski e këndshme, jo i ftohtë i pakëndshëm

Dizajni pa fletë përhap ajrin nëpër ambient dhe kështu ndjeheni të freskuar këndshëm, pa fryrje të ftohtë**. Pa fletë që do të bllokonin qarkullimin e ajrit, pajisja nxjerr 25% më shumë ajër* dhe e përhap atë më tej.

Freski e këndshme, jo i ftohtë i pakëndshëm

* Testimi i kompanisë Samsung në krahasim me kondicionerin standard kasetë me katër drejtime. ** Brenda rrezes 5 m nuk ka fryrje të ftohtë në lartësinë 0~1,5 m (sa 14,0 kw).

Formë rrumbullake e cila përshtatet kudo

Dizajni i tij inovativ rrumbullak shkon me shumë sistemime të brendshme, dhe përshtatet kudo. Dizajni modern minimalist ofron pamje të rafinuar dhe vë në dukje bukur formën rrumbullake të pajisjes.

Formë rrumbullake e cila përshtatet kudo

Përhap më shumë ajër në shumë drejtime

Funksioni inovativ i ventilatorit “Booster Fan” mundëson që ajri i ftohtë të nxirret pranë këndeve shumë më të ulëta. Krijohet zona e presionit të ulët rreth hapjes dalëse, kështu që ajri i ftohtë del paralelisht me tavanin dhe përhapet gjatë zonave të mëdha.

* Testimi i kompanisë Samsung në krahasim me kondicionerin standard kasetë me katër drejtime.

Përhap më shumë ajër në shumë drejtime

* Testimi i kompanisë Samsung në krahasim me kondicionerin standard kasetë me katër drejtime.

Manovrim më i thjeshtë dhe më intuitiv

Manovroni në mënyrë intuitive me performancën dhe shikoni ku lëviz ajri. Butonat rrumbullakë të telekomandës me valë ofrojnë mënyrë zbavitëse të rregullimit të qarkullimit të ajrit, kurse ekrani rrumbullak LED tregon drejtimin.

Manovrim më i thjeshtë dhe më intuitiv
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji Kasetë 360
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM071KN4DEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 7.1 kW
  • Ngrohje [kW] 8.0 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 34 W
  • Ngrohje 2) [W] 34 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.25 A
  • Ngrohje 0.25 A
 • Ventilator
  • Lloji Ventilator Turbo
  • Motor (dalje) [W] 65 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 18.0/16.0/14.0 CMM
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.9 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD32/ID25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A (përmban gaz të fluorinuar të efektit serrë, GWP=2088)
  • Metoda e kontrollit EEV NDEZUR
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 36/33/30 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 21 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 25 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 947 x 281 x 947 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 990 x 330 x 990 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4NUDMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 3.6 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 6.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1000 x 66 x 1000 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1093 x 85 x 1083 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit Inkaso
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja 750/24

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, njësi kasetë rrethore 360° (AM071KN4DEH/EU)

Manualet

2019.01.16

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2016.09.19

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)