AE090MNMPEH/EU

EHS, Presion i mesëm statik Duct, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 9.0 kW

Sistem i integruar ngrohjeje dhe ftohjeje me kosto të ulët

EHS TDM mund të prodhojë ujë dhe ajër, të cilat nxehen ose ftohen nga një njësi e vetme e jashtme. Sistemi ajër-ajër arrin shpejt temperaturë të qëndrueshme, ndërsa sistemi ajër-ujë shpërndan ujë të nxehtë radiatorëve, ngrohjes nën dysheme dhe furnizimeve sanitare të ujit. Kjo teknologji me kosto efektive dhe ekologjike me ambientin gjendet në një pajisje të jashtme, prandaj është ideale për mjedise me hapësirë të kufizuar.

Sistem i integruar ngrohjeje dhe ftohjeje me kosto të ulët

Sistemi i përkryer gjithëpërfshirës

Funksioni novator EHS TDM mundëson një njësi të veçantë të jashtme për të operuar dy funksionalitete. Kontrolli inteligjent ndryshon ndërmjet sistemit ajër-ujë dhe ajër-ajër sa herë që nevojitet. Duke qenë se ka vetëm një njësi për instalim, kjo ofron përfitime nga kursimi i kostos së instalimit dhe përdorimi më efikas i hapësirës.

Sistemi i përkryer gjithëpërfshirës

Ngrohje e shpejtë me teknologjinë TDM

Teknologjia TDM u siguron përdoruesve një metodë më të shpejtë, më fleksibël dhe të dyfishtë për të kontrolluar temperaturën. Kjo zgjidhje novatore përshpejton procesin duke emituar ajër të nxehtë përveç ngrohjes nën dysheme për të ngrohur mjediset më shpejt. Shijoni kushte ideale komforti brenda shtëpisë tuaj në sajë të EHS TDM.

Ngrohje e shpejtë me teknologjinë TDM
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji Global Duct
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1 , 2, 220-240 ,50
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 1.20 A
  • Ngrohje 1.20 A
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 9.00 kW
  • Ngrohje [kW] 10.00 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 0.145 kW
  • Ngrohje 0.145 kW
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 29 / 25 / 22 CMM
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] 0 / 4 / 15 mmAq
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 0 / 29.4 / 147.2 Pa
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 38 / 35 / 32 dBA
  • Fuqia e tingullit 58 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 33.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 38.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1,200 x 250 x 700 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1,429 x 320 x 779 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit MDP-G075SQ(built-in)MDP-G075SP(external)

Mbështetje teknike