AE160MNYDGH/EU

EHS, TDM Plus, Njësia e ujit, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 16 kW

Sistem i integruar ngrohjeje dhe ftohjeje me kosto të ulët

EHS TDM mund të prodhojë ujë dhe ajër, të cilat nxehen ose ftohen nga një njësi e vetme e jashtme. Sistemi ajër-ajër arrin shpejt temperaturë të qëndrueshme, ndërsa sistemi ajër-ujë shpërndan ujë të nxehtë radiatorëve, ngrohjes nën dysheme dhe furnizimeve sanitare të ujit. Kjo teknologji me kosto efektive dhe ekologjike me ambientin gjendet në një pajisje të jashtme, prandaj është ideale për mjedise me hapësirë të kufizuar.

Sistem i integruar ngrohjeje dhe ftohjeje me kosto të ulët

Sistemi i përkryer gjithëpërfshirës

Funksioni novator EHS TDM mundëson një njësi të veçantë të jashtme për të operuar dy funksionalitete. Kontrolli inteligjent ndryshon ndërmjet sistemit ajër-ujë dhe ajër-ajër sa herë që nevojitet. Duke qenë se ka vetëm një njësi për instalim, kjo ofron përfitime nga kursimi i kostos së instalimit dhe përdorimi më efikas i hapësirës.

Sistemi i përkryer gjithëpërfshirës

Ngrohje e shpejtë me teknologjinë TDM

Teknologjia TDM u siguron përdoruesve një metodë më të shpejtë, më fleksibël dhe të dyfishtë për të kontrolluar temperaturën. Kjo zgjidhje novatore përshpejton procesin duke emituar ajër të nxehtë përveç ngrohjes nën dysheme për të ngrohur mjediset më shpejt. Shijoni kushte ideale komforti brenda shtëpisë tuaj në sajë të EHS TDM

Ngrohje e shpejtë me teknologjinë TDM
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji EHS TDM PLUS (HYDRO UNIT)
  • Regjimi Heat Pump (A2W)
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3, 4, 380-415, 50
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 12.00~14.50 kW
  • Ngrohje [kW] 12.00~16.00 kW
 • Kondensator
  • Shkalla e rrjedhjes së ujit (l/min.) 12 / - / 58 LPM
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 3/8 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 9.52
  • Tub gazi (Φ, mm) 5/8 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 15.88
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 38 dBA
  • Fuqia e tingullit 55 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 46.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 56.0 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 510 x 850 x 315 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 564 x 1,024 x 412 mm
 • Lënia e Temperaturës së Ujit
  • Ngrohja (°C) 15~55 (H/P : 25~55)
  • Ftohja (°C) 5~25 °C

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

EHS, TDM Plus, Njësia e ujit, Pompë ngrohëse (AE160MNYDGH/EU)

Manualet

2020.09.19

Manuali i përdorimit versioni 04

(ANGLISHT)