AN100JSKLKN/EU

ERV rikuperues ajri

Kapaciteti 1,000 CMH

Metodë për rikuperimin energjetik të sistemit ERV

Falë vrimave të hyrjes dhe daljes së ajrit në të dyja anët, dizajni i ventilimit me dy drejtime arrin efikasitet të jashtëzakonshëm. Elementi i shkëmbimit të nxehtësisë është specifikuar të rikuperojë energjinë gjatë eliminimit të ndotësve të shkarkuar.

Metodë për rikuperimin energjetik të sistemit ERV

Instalim fleksibël

Nëse mbahen njësi të shumëfishta, ky fleksibilitet pasqyrohet në kursim kohe. Duke prezantuar ERV me kutitë e kontrollit që përballen me një pus të vetëm shërbimi, bizneset mund të reduktojnë shpenzimet dhe hapësirën.

Instalim fleksibël

Shkëmbyesi i ri i nxehtësisë në formë diamanti

Kompakt dhe tejet efikas, shkëmbyesi i nxehtësisë në formë diamanti është krijuar për të optimizuar qarkullimin e ajrit. Bizneset do të përfitojnë nga shpenzimet e reduktuara dhe nga një mjedis i rehatshëm.

Shkëmbyesi i ri i nxehtësisë në formë diamanti

Modalitet automatik

Për të kursyer energji, ERV e ndryshon automatikisht modalitetin e operimit në varësi të diferencës së temperaturës ndërmjet mjedisit të brendshëm dhe të jashtëm.

Modalitet automatik
Specifikimi
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50/60
 • Temperatura, shkalla e këmbimit
  • Ftohja 70.00 %
  • Ngrohja 74.00 %
 • Enthalpy Exchange Rate
  • Ngrohja 50.00 %
  • Ftohja 70.00 %
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • 450.00W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • 2.90 A
 • Ventilator
  • Air Flow Rate (High / Mid / Low) [CMH] 1000 / 1000 / 690 CMH
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 75 / 90 / 155 Pa
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 67.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1220 x 340 x 1135 mm

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

ERV rikuperues ajri (AN100JSKLKN/EU)

Manualet

2018.03.21

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)

2018.03.21

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)

2017.08.02

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2016.04.19

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, HOLANDISHT, PERSISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, INDONEZISHT, ITALISHT, PORTUGALISHT, SPANJISHT, TURQISHT)

2016.04.19

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)