AJ052NBNDEH/EU

FJM 4-Way Cassette (600x600) Wind-Free Indoor Unit

- - -
Ngjyra white

Qëndroni të freskët pa fryrje të drejtpërdrejtë

Wind-Free™

Ftohja pa fryrje në mënyrë të efektshme ruan një nivel të rehatshëm të ftohtësisë pa ndjenjën e pakëndshme të erës së ftohtë. Ajri i freskët shpërndahet lehtë përmes 15,672 mikro vrimave të ajrit, kështu që nuk do të ndjeni shumë të nxehtë apo të ftohtë.

Stay cool without direct wind

* PC4SUFMAN (4anë 600*600): 8,976 mikro vrima, PC4NUFMAN (4anë) : 15,672 mikro vrima

Gama e ftohjes më e gjerë

Teh i Madh

Tehet e mëdha dhe të optimizuara mundësojnë zgjerimin e gamës së ftohjes.

Wider cooling range

*Analizuar në njësinë e brendshme AM140FN4DEH kur është në punë. Rezultati individual mund të ndryshojë në varësi të përdorimit të konsumatorit.

Operacion i optimizuar nga MDS

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes aktivizon rrjedhën e ajrit të përshtatur dhe funksionimin efikas të energjisë.

Optimized operation by MDS
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji KASETË 4ANË (600x600)
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AJ052NBNDEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 5.20 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 17,700 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 5.60 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 19,100 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 28.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 28.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.53 A
  • Ngrohje 0.53 A
 • Ventilator
  • Lloji Fan Turbo
  • Motor (dalje) [W] 65 x 1 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 10.50/9.00/7.40 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 175.00/150.00/123.33
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 6.35 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 1/4"
  • Tub gazi (Φ, mm) 12.70 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 1/2"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.0
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Përmban gaz të fluorinuar të serave, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit EEV NUK ȄSHTȄ I PȄRFSHIRȄ
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 39/36/32 dBA
  • Fuqia e tingullit 55 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 11.8 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 13.8 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 575 x 250 x 575 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 623 x 298 x 653 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC4SUFMAN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 2.7 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 3.9 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 620 x 57 x 620 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 670 x 120 x 655 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit Ndërtuar Në
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

FJM 4-Way Cassette (600x600) Wind-Free Indoor Unit (AJ052NBNDEH/EU)

Manualet

2019.01.07

Manuali i përdorimit versioni 01

(ANGLISHT)