AR12MSPXBWKXEU

RAC, Wind Free Better, Outdoor

Kapaciteti 3.5 kW

Ftoh shpejt, Qëndron e freskët pa erë të drejtëpërdrejtë

Wind-Free Cooling ruan në mënyrë efektive një nivel të rehatshëm të freskisë pa ndjenjën e pakëndshme të erës së ftohtë. Ajri i ftohtë është i shpërndarë lehtë përmes 21,000 mikro vrimave të ajrit, kështu që nuk do ndjeni shumë nxehtë apo shumë ftohtë.

Ftoh shpejt, Qëndron e freskët pa erë të drejtëpërdrejtë

* Shkalla Beaufort e forcës së erës e përkufizon "qetësinë" si korrent ajri me shpejtësi nën 0,3 m/s që i mungon prania e rrymave të ftohta.

*Kursen energji - deri në 68%

Inverter dixhital 8-Pole

Një Inverter Digital 8-Pole konsumon vetëm 32% të energjisë së përdorur nga modelet konvencionale *. Ajo mban temperaturën e dëshiruar pa u fikur dhe ndezur shpesh, kështu që është shumë më e qetë, më e qëndrueshme dhe efikase.

*Kursen energji - deri në 68%

* Testuar në AR09MSPXASINEU krahasuar me modelin konvencional Samsung AQ09TSLXEA

Ju ftoh më shpejt

Ftohje e shpejtë

Ftoh shpejt nga cepi në cep, kështu që ju jeni gjithmonë të rehatshëm kudo që të jeni. Teknologjia 8-Pole e inverterit dixhital e freskon ajrin 43% më shpejtë* dhe një arkitekturë trekëndore përhap ajrin e ftohtë më larg dhe më gjerë **.

Ju ftoh më shpejt

* Testuar në AR07M5170HA krahasuar me modelin konvencional Samsung ARN-CM63B. ** Testuar në AR09FSSSBWK krahasuar me modelin konvencional Samsung AQV12TWS.

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

Kontrolli Wi-Fi duke përdorur aplikacionin Smart Home

Me Kontrollin Wi-Fi duke përdorur aplikacionin Smart Home* ju mund të kontrolloni nga distanca funksionet dhe të planifikoni funksionimin e tij. Gjithashtu ju jep reagime në kohë reale rreth asaj se si funksionon dhe ju lejon të monitoroni dhe kufizoni përdorimin e energjisë.

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

* E disponueshme në pajisjet iPhone dhe Android. Kërkohet një lidhje rrjeti. Një llogari e aplikacionit Samsung është e nevojshme.

Shijoni një gjumë të qetë gjatë natës

Regjimi Wind-Free Good Sleep

Regjimi Good Sleep me Wind-Free Cooling krijon klimën e dëshiruar për të fjetur mirë gjatë natës. Me kontrollin e temperaturës, ai ju mban komodë, prandaj ju zë gjumi shpejt, bëni gjumë më të thellë, dhe zgjoheni të freskët.

Shijoni një gjumë të qetë gjatë natës

Ruan rehatinë pa ndryshuar cilësimet

Modaliteti i ftohjes Wind-Free me 2 hapa

Modaliteti i ftohjes me 2 hapa ftoh ajrin shpejt në regjimin Fast Cooling, pastaj automatikisht ndryshon në regjimin Wind-Free për të ruajtur temperaturën. Kështu ju qëndroni rehat, pa pika të ftohta ajri dhe nuk keni nevojë të ndryshoni parametrat.

Ruan rehatinë pa ndryshuar cilësimet

Zvogëlon mbi 99% të pluhurit ultra fin

Filtri Ultra Wide PM2.5

Grimcat e vogla ajrore mund të futen në mushkëri. Një filtër PM2.5 mban ajrin e pastër duke kapur 99% të pluhurit të ultra fin në 100 minuta *. Gjithashtu, ajo mbulon 100% të hyrjes së ajrit, kështu që filtron plotësisht të gjithë ajrin që vjen.

Zvogëlon mbi 99% të pluhurit ultra fin

* Testuar nga zbulimi i pajisjeve shtëpiake në Kinë. Bazuar në AR13KVSSLWKST (Madhësia e dhomës 30㎥)

Ftohje ekologjike

Ftohës R32

Përdor ftohjen e gjeneratës së ardhshme R32, e cila ka një Potencial të Depërtimit të Ozonit (ODP) zero dhe një Potenciali i Ngrohjes Globale më të ulët (GWP) sesa frigoriferët konvencionalë, prandaj është shumë ekologjike me mjedisin *.

* Testuar në ftohësin R32 në krahasim me ftohësit konvencional Samsung R410A dhe R22.

Ftohje ekologjike

* Testuar në ftohësin R32 në krahasim me ftohësit konvencional Samsung R410A dhe R22.

Redukton viruset e dëmshme

Sistemi Filtrimit

Mban ajrin që ju merrni frymë të pastër dhe të shëndetshëm. Një filtër i thjeshtë kap pluhurin, ndotësit e rrezikshëm dhe alergenet *. Dhe jonizatori redukton disa viruse dhe baktere të dëmshme deri në 99% **.

Redukton viruset e dëmshme

* Testuar në laboratorin e testeve koreane (FITI / KEMTI) dhe laboratorin japonez të provës (ITEA). Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të testimit dhe rezultatet mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit. ** Testuar në Qendrën e Shkencës Mjedisore Kitasato (Japoni)

Filtër që pastrohet shpejt dhe lehtë

Easy Filter Plus

"Easy Filter" gjendet jashtë, në krye. Pra, mund të hiqet dhe të pastrohet lehtësisht. Veshja e tij anti bakteriale filtron pluhurin, ndotësit e rrezikshëm të ajrit dhe alergjenët.

* Testuar në laboratorin e testeve koreane (FITI / KEMTI) dhe laboratorin japonez të provës (ITEA). Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të testimit dhe mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit

Filtër që pastrohet shpejt dhe lehtë

* Testuar në laboratorin e testeve koreane (FITI / KEMTI) dhe laboratorin japonez të provës (ITEA). Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të testimit dhe mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit

Performancë e qëndrueshme, që zgjat

Triple Protector Plus

Qëndron në mjediset më sfiduese me teknologjinë Triple Protector Plus. Ajo parandalon mbingarkesat, pa një stabilizues të veçantë të tensionit *, ka një shtresë anti-korrozioni dhe mund të përballojë kushte të vështira.

* Testuar në AR09HPSDDWK / SG krahasuar me modelin konvencional Samsung AR09HPSDFAP / RC.

Performancë e qëndrueshme, që zgjat

* Testuar në AR09HPSDDWK / SG krahasuar me modelin konvencional Samsung AR09HPSDFAP / RC.

Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 3.50 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 3.50 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 1.3-4.0 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.1-4.8 kW
 • Efikasiteti energjisë
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (W/W) 6.1
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e "ngrohtë" (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e 'ngrohtë" (W/W) 4.7
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A+
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 4.0
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 56 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 62 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 38 / 19 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 46 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1, 220-240, 50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 1060 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 940 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 5.0 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 4.5 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 886*317*335 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 844*622*353 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 828*267*265 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 720*548*265 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 11.6 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 29.9 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 9.40 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 27.6 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 96/203/233
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 8 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 9.52
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 1.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, m³/min) 10.0 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 0.95 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 1.99 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) BLDC
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Yes
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Auto
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) Auto
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5/4
 • Pastrimi i ajrit
  • Kujdesi ndaj alergjisë Yes
  • Antibakterial Yes
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Yes
  • Virus Doctor Yes
 • Komod
  • Smart Wi-Fi Yes
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit Yes
  • Shfaqja e temp. së dhomës Yes
  • Display On/Off Yes
  • Beep On/Off Yes
  • 24-orë Timer Yes
  • Zhvendosja automatike Yes
  • Rinisja automatike Yes
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Yes
  • Ftohje e shpejtë Yes
  • Ftohë në mënyrë komode Yes
  • Dlight Cool No
  • Gjumë i mirë Yes
  • Single User Mode Yes
  • Heqja e lagështirës Yes
  • Regjimi ventilimit Yes
  • I qetë Yes
 • Smart
  • Bluetooth No
  • WiFi Dongle(Separate sale) Support No
  • WiFi Kit No
  • WiFi Embedded Yes
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support Yes

Mbështetje teknike