AR12NXFHBWKNEU

RAC Wall Mount Boracay Indoor Unit

Ngjyra white

Punon me zgjuarsi, kursen energji

Një Inverter Dixhital 8-Polsh me energji të efektshme ruan temperaturën e dëshiruar pa u fikur dhe ndezur shpesh. Pra, përdor më pak energji* dhe ju ndihmon të qëndroni të rehatshëm për periudha të gjata.

Works smart, saves energy

* Analizuar në AR09MSFHBWKNET krahasuar me modelin konvencional Samsung AQ09TSB.SB.

Ftohje e Shpejtë

Modaliteti i Ftohjes së Shpejtë ftoh shumë më shpejt duke e drejtuar kompresorin në nivelin maksimal me shpejtësinë më të shpejtë të ventilatorit për 30 minuta*. Inverteri Dixhital i tij 8-Polsh gjithashtu ndihmon atë të arrijë shpejt Hz-në maksimale kur ajo fillon.

Fast Cooling

* Analizuar në AR09MSFHBWKNET krahasuar me modelet konvencionale Samsung.

Mban freski të rehatshme

Modaliteti i Ftohjes me 2-Hapa fillon ftohjen e ajrit shpejt duke përdorur modalitetin Fast Cool. Pastaj ndryshon automatikisht në modalitetin Comfort Cool për të ruajtur temperaturën e dëshiruar, kështu që nuk duhet të ndryshoni vazhdimisht cilësimet.

Keeps comfortably cool

Shijoni gjumë të mirë natën

Modaliteti i Gjumit të Mirë krijon klimën e dëshirueshme për një gjumë të mirë natën. Me kontrollin e temperaturës, rrini rehat, kështu që bini në gjumë shpejt, bëni gjumë të thellë dhe zgjoheni të freskët.

Enjoy good night’s sleep

Kontroll automatik i temp.

Auto Change Over zgjedh automatikisht mënyrën e funksionimit (ftohjes ose ngrohjes) e nevojshme për të ruajtur temperaturën e caktuar. Kështu që mund të gëzoni një mjedis të rehatshëm pa ndërprerje pa ndryshuar vazhdimisht cilësimet.

Automatic temp. control

Qëndroni të freskët

Kur kondicioneri është i fikur funksioni Auto Clean vë në funksion automatikisht një ventilator për të hequr pluhurin dhe lagështirën në shkëmbyesin e nxehtësisë. Pra, ajo mbetet e pastër dhe e thatë, e cila parandalon rritjen e baktereve dhe myk.

Stays fresh
Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 3.5 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 3.5 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 0.90~4.00 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.10~5.50 kW
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (Ftohja, W /W) 3.5 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.72 W/W
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (W/W) 6.5
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A+
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 4.0
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 59 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 62 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 42/21 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 47 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1 / 220~240~/ 50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 1000 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 940 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 4.6 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 4.4 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 880*280*363 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 844*622*353 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 820*285*227 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 720*548*265 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 10.2 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 29.2 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 8.2 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 27.2 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 96/202/233
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 8 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 9.52
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 1.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, m³/min) 11.3 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R32(Përmban gazra fluori të efektit serë, GWP=675)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 0.75 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 0.51 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) 8-POLSH
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Po
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Automatike
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) N/A
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5/4
 • Pastrimi i ajrit
  • Ionizer Jo
  • PM 2.5 Filter Jo
  • Kujdesi ndaj alergjisë Po
  • Antibakterial Po
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Po
  • Easy filter Jo
  • Easy Filter Plus Jo
 • Komod
  • Smart Wi-Fi Jo
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit Po
  • Shfaqja e temp. së dhomës Po
  • Display On/Off Po
  • Beep On/Off Po
  • 24-orë Timer Po
  • Zhvendosja automatike Po
  • Rinisja automatike Po
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Po
  • Ftohje e shpejtë Po
  • Ftohë në mënyrë komode Po
  • Dlight Cool Jo
  • Gjumë i mirë Po
  • Single User Mode Po
  • Heqja e lagështirës Po
  • Regjimi ventilimit Po
  • I qetë Po
Shkarkim manual

RAC Wall Mount Boracay Indoor Unit (AR12NXFHBWKNEU)

Manualet

2019.05.15

Manuali i përdorimit versioni 00

(SHQIP)

2019.05.15

Manuali i përdorimit versioni 00

(ANGLISHT)

2019.05.15

Manuali i përdorimit versioni 00

(ANGLISHT)