AR12NXWXCWKNEU

RAC Wall Mount Wind-Free Standard Indoor Unit

Ngjyra white
Samsung Air Conditioners AR9500M

Air Conditioner AR9500M

Freskohuni Shpejt, Qëndroni të Freskët pa Direc

Ftohja Wind-Free në mënyrë të efektshme ruan një nivel të rehatshëm të ftohtësisë pa ndjenjën e pakëndshme të erës së ftohtë. Ajri i ftohtë shpërndahet lehtë përmes 21,000 vrimave mikro të ajrit, kështu që nuk ndjeni shumë nxehtë apo ftohtë.

The image shows 21,000 micro air holes at the front panel of AR9500M
* Shkalla e forcës së erës Beaufort përcakton "të qetë" rrymën e ajrit me shpejtësi nën 0.3m/s, të cilat nuk kanë praninë e rrymave të ajrit të ftohta.

Ju freskon më shpejt

Ftohje e shpejtë

Ftoh shpejt nga cepi në cep, kështu që jeni gjithmonë të rehatshëm kudo që të jeni. Teknologjia 8-Pole e inverterit dixhital e freskon ajrin 43% më shpejt* dhe një arkitekturë trekëndore përhap ajrin e ftohtë më larg dhe më gjërë**.

Its unique triangle architecture has a 139% wider inlet, so more air can be drawn in. A 122% bigger fan and a 154% wider outlet also ensure that air is cooled and expelled faster, farther and wider.
* Analizuar në AR07M5170HA krahasuar me modelin konvencional Samsung ARN-CM63B.
* Analizuar në AR09FSSSBWK krahasuar me modelin konvencional Samsung AQV12TWS.

Kontrollojeni në çdo kohë
& kudo*

Kontroll Wi-Fi duke përdorur një aplikacion Smart Home

Me Kontrollin Wi-Fi duke përdorur një Smart Home App* mund të kontrolloni nga distanca funksionet dhe të planifikoni funksionimin e tij. Gjithashtu ju jep reagime të gjalla rreth asaj sesi funksionon dhe ju lejon të mbikqyrni dhe kufizoni përdorimin e energjisë.

When user touches the power button of the smart home app, the air conditioner is turned on.
* E disponueshme në pajisjet iPhone dhe Android. Kërkohet një lidhje rrjeti. Një llogari e aplikacionit Samsung është e nevojshme.

Shijoni një gjumë
të mirë natën

Modaliteti i Gjumit të Mirë Wind-Free

Modaliteti i Gjumit të Mirë me Ftohje Wind-Free krijon klimën ideale për një gjumë të mirë natën - pa fryrje të ajrit të ftohtë. Kontrolli i temperaturës me Ftohjen Wind-Free ju ndihmon të bini në gjumë shpejt, të flini thellë dhe të zgjoheni të freskët.

Standard
Wind-Free
Modaliteti i Gjumit të Mirë
When using a conventional air conditioner, a user feels too cold from direct air flow. While using the Wind-Free air conditioner, user can enjoy comfortable environment without direct wind.

Mbani rehatinë pa ndryshuar cilësimet

Modaliteti i Ftohjes me 2 hapa pa Fryrje

Modaliteti i ftohjes me 2 hapa ftoh shpejt ajrin në modalitetin e Ftohjes së Shpejtë, pastaj automatikisht ndryshon në mënyrën pa fryrje për të ruajtur temperaturën. Kështu që qëndroni të rehatuar, pa pika të ftohta dhe nuk keni nevojë të ndryshoni parametrat.

Ftohës Miqësor për Mjedisin

Ftohës R32

Përdor ftohjen e gjeneratës së ardhshme R32, e cila ka një Mundësi të Depërtimit të Ozonit (ODP) zero dhe një Mundësi të Ngrohjes Globale më të ulët (GWP) sesa frigoriferët konvencionalë, prandaj është shumë më miqësore me mjedisin *.

R32 Environmentally
Friendly A conventional refrigerant R22 has high Ozone Depletion Potential, and R410A has high Global Warming Potential. On the other hand, next generation refrigerant R32 has a low Global Warming Potential and also has an Ozone Depletion Potential of zero.
* Analizuar në ftohje R32 në krahasim me ftohësit konvencional Samsung R410A dhe R22.

Pakëson viruset e dëmshme

Sistem Filtrimi

Mban ajrin që thithni të pastër dhe të shëndetshëm. Një Filtër i Thjeshtë kap pluhurin, ndotësit e rrezikshëm dhe alergenët*. Dhe Jonizuesi pakëson disa viruse dhe baktere të dëmshme deri në 99%**.

* Analizuar në laboratorin e analizave në Kore (FITI / KEMTI) dhe laboratorin japonez të analizave (ITEA). Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të analizave dhe rezultatet mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit.
** Analizuar në Qendrën e Shkencës Mjedisore Kitasato (Japoni)

I shpejtë & i lehtë për tu pastruar

Filtër i Lehtë Plus

Filtri i Lehtë Plus është e vendosur jashtë, në krye, kështu që mund të hiqet, të pastrohet dhe të vendoset lehtë - pa e hapur kapakun. Dhe veshja e saj antibakteriale filtron pluhurin, ndotësit ajror dhe alergenët*.

Easy Filter Plus can easily be taken out without opening a cover or pull hard to get it out.
* Analizuar në laboratorin e analizave në Kore (FITI / KEMTI) dhe laboratorin japonez të analizave (ITEA). Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të analizave dhe mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit.
Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (Ftohja, Btu/orë) 11942 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Btu /orë) 11942 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, Btu / orë) 3071-13649 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Min - Max, Btu / orë) 4436-17061 Btu/hr
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 3.50 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 3.50 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 0.9~4.0 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.3~5.0 kW
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (Ftohja, W /W) 2.87 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.68 W/W
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (W/W) 6.1
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 3.8
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 59 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 65 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 40 / 19 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 48 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1 / 220-240 /50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 1220 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 950 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 5.6 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 4.3 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 886*317*335 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 778*550*331 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 828*267*265 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 660*475*242 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 11.9 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 24.5 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 9.4 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 22.8 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 116 / 246 / 281
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 8 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 9.52
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 1.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, ㎥ / min) 10.8 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R32(Përmban gazra fluori të efektit serë, GWP=675)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 0.70 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 0.47 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) BLDC
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Po
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Automatike
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) Automatike
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5/4
 • Pastrimi i ajrit
  • PM 2.5 Filter Jo
  • Kujdesi ndaj alergjisë Po
  • Antibakterial Po
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Po
  • Easy filter Jo
  • Easy Filter Plus Po
 • Komod
  • Smart Wi-Fi Po
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit Po
  • Shfaqja e temp. së dhomës Po
  • Display On/Off Po
  • Beep On/Off Po
  • 24-orë Timer Po
  • Zhvendosja automatike Po
  • Rinisja automatike Po
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Po
  • Ftohje e shpejtë Po
  • Ftohë në mënyrë komode Po
  • Dlight Cool Jo
  • Gjumë i mirë Po
  • Single User Mode Po
  • Heqja e lagështirës Po
  • Regjimi ventilimit Po
  • I qetë Po
 • Smart
  • Bluetooth No
  • WiFi Dongle(Separate sale) Support No
  • WiFi Kit No
  • WiFi Embedded Yes
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support Yes
Shkarkim manual

RAC Wall Mount Wind-Free Standard Indoor Unit (AR12NXWXCWKNEU)

Manualet

2018.11.15

Manuali i përdorimit versioni 1.1

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, HOLANDISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, MONGOLISHT, POLONISHT, RUMANISHT, SLLOVAKISHT, SPANJISHT)

2018.02.21

Udhëzues instalimi versioni 1.1

(ANGLISHT)