AR24MSWNAWKXEU

RAC, A3050 Good_2, Outdoor

Kapaciteti 7.0 kW

Modelim trekëndor për ftohje të fuqishme

Modelimi unik trekëndor i kondicionerit "Samsung" përmirëson performancën duke e qarkulluar ajrin e freskët më shpejt, më larg e më gjerë* nëpër shtëpi. Për më tepër, inverteri i tij dixhital ofron efikasitet shumë më të lartë energjetik.** Dhe "Virus Doctor" e "Easy Filter" eliminojnë pluhurin, ndotësit, alergjenët, bakteret dhe viruset*** - fillimisht duke përdorur filtrin dhe më pas "Virus Doctor".

Modelim trekëndor për ftohje të fuqishme

Ftoh më shpejt, më larg e më gjerë

Kondicionerët "Samsung" janë krijuar rishtas për efikasitet të jashtëzakonshëm. Modelimi i tyre unik trekëndor ka hyrje më të gjerë për të tërhequr më shumë ajër. Gjerësia dhe këndi i përmirësuar i daljes, fletët shtesë "V" dhe ventilatori më i madh sigurojnë gjithashtu ftohjen dhe nxjerrjen e ajrit më shpejt, më larg e më gjerë*. Kështu, ajri i freskët arrin në çdo kënd të dhomës suaj.

Ftoh më shpejt, më larg e më gjerë

Ju freskon shpejt dhe me komoditet

Kondicioneri ""Samsung"" fillon ta freskojë shpejt ajrin duke përdorur modalitetin e fuqishëm të ftohjes së shpejtë, për të fituar kohë. Më pas, modaliteti kalon automatikisht në freskinë e lehtë për të ruajtur temperaturën e dëshiruar. Kështu, nuk do të ndjeni të ftohtë dhe nuk keni pse i ndryshoni manualisht cilësimet apo të fikni e ndizni kondicionerin.

Ju freskon shpejt dhe me komoditet

Funksionon me zgjuarsi, kursen energji

Kondicioneri "Samsung" vjen me inverter dixhital me efikasitet energjetik me "EER 10.1". Mund të ruajë temperaturën e dëshiruar pa e ndezur dhe fikur shpesh, duke konsumuar më pak energji. Inverteri dixhital ju ndihmon të qëndroni komodë për periudha të gjata kohe ndërsa përdorni minimumin e energjisë*.

Funksionon me zgjuarsi, kursen energji

Kurseni energji edhe kur jeni vetëm

Modaliteti për një përdorues i kondicionerit "Samsung" përdor kapacitet më të ulët të kompresorit, duke reduktuar konsumin e energjisë*, ndërsa ju ofron një ambient të freskët dhe komod. Kështu, mund ta përdorni kur jeni vetëm edhe gjatë një dite të nxehtë, pa u shqetësuar për faturën e energjisë elektrike.

Kurseni energji edhe kur jeni vetëm

Eliminon viruset

"Virus Doctor" dhe "Easy Filter" eliminojnë pluhurin, ndotësit dhe alergjenët e rrezikshëm në ajër, si dhe bakteret e viruset, duke përfshirë viruset Influenza A dhe Corona* - duke përdorur fillimisht filtrin dhe më pas "Virus Doctor". Kështu, ajrin që thithni e mban të pastër dhe të shëndetshëm.

Eliminon viruset

Performancë e qëndrueshme, që zgjat

Kondicioneri "Samsung" nuk ndalet para ambienteve më sfiduese. Teknologjia "Triple Protector Plus" parandalon mbingarkimin e kompresorit dhe të kontrolluesit nga mbitensioni dhe luhatjet e korrentit, pa stabilizator të posaçëm tensioni. Përveç kësaj, ka dhe veshje kundër gërryerjes për të mos lejuar gërryerjen e kondensatorit dhe ndryshkjen e kasës. Kondensatori i tij i madh dhe qarkullimi i optimizuar i ftohësit bëjnë të mundur përballimin e temperaturave tejet të larta (deri në 58ºC)*.

Performancë e qëndrueshme, që zgjat

Hiqet dhe pastrohet me lehtësi

Ndryshe nga filtrat tradicionalë që arrihen me vështirësi, "Easy Filter" i kondicionerit "Samsung" gjendet jashtë, në krye. Pra, mund të hiqet, të pastrohet dhe të rivendoset lehtë - pa u dashur të hapet kapaku apo të tërhiqet fort për ta nxjerrë. Gjithashtu, veshja e tij antibakteriale filtron pluhurin, ndotësit dhe alergjenët e rrezikshëm në ajër*.

Hiqet dhe pastrohet me lehtësi
Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (Ftohja, Btu/orë) 23203 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Btu /orë) 26273 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, Btu / orë) 4777 - 26956 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Min - Max, Btu / orë) 4095 - 27980 Btu/hr
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 6.80 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 7.70 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 1.4 - 7.9 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.2 - 8.2 kW
  • Kapaciteti (Ftohja, kJ / h) 24480 kJ/hW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kJ / h) 27720 kJ/hW
  • Kapaciteti (Ftohja, Min - Max, kJ / h) 5040 - 28440 kJ/hW
  • Kapaciteti (Ngrohja, Min - Max, kJ / h) 4320 - 29520 kJ/hW
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (Ftohja, W /W) 3.01 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.01 W/W
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (W/W) 6.1
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e "ngrohtë" (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e 'ngrohtë" (W/W) 4.7
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 3.8
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 62 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 68 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 45 / 26 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 54 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 220~240V / 50Hz / 1
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 2260 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 2560 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 10.0 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 11.2 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1123*354*384 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1023*911*413 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1065*301*294 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 880*793*310 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 16.2 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 55.0 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 13.2 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 51.0 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 51/104/123
  • Sasia e ngarkimit (20/40 / 40Hft me tub) 48/101/116
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 30 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 15.88
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 2.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, m³/min) 18.4 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 1.50 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 3.14 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) BLDC
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Yes
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Auto
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) N/A
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5 / 4
 • Pastrimi i ajrit
  • Kujdesi ndaj alergjisë Yes
  • Antibakterial Yes
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Yes
  • Virus Doctor No
 • Komod
  • Smart Wi-Fi Yes
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit Yes
  • Shfaqja e temp. së dhomës Yes
  • Display On/Off Yes
  • Beep On/Off Yes
  • 24-orë Timer Yes
  • Zhvendosja automatike Yes
  • Rinisja automatike Yes
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Yes
  • Ftohje e shpejtë Yes
  • Ftohë në mënyrë komode Yes
  • Dlight Cool No
  • Gjumë i mirë Yes
  • Single User Mode Yes
  • Heqja e lagështirës Yes
  • Regjimi ventilimit Yes
  • I qetë Yes
 • Smart
  • Bluetooth No
  • WiFi Dongle(Separate sale) Support No
  • WiFi Kit No
  • WiFi Embedded Yes
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support Yes

Mbështetje teknike