AR09TXHQASINEU

RAC, R32, Wall-Mount, AR35, 2.5kW

R32 Ftohje e shpejtë
Kapaciteti 2.5kW

Redukton koston e energjisë

Kursimi i energjisë

Kurseni para çdo ditë me teknologjinë dixhital inverter Mban temperaturën e dëshiruar pa u fikur dhe ndezur shpesh, kështu ka më pak luhatje. Dhe përdor magnete të fuqishme dhe një Silenciator, kështu që është më i qetë, zgjat shumë më tepër dhe pakëson konsumin e energjisë.

Redukton koston e energjisë

Ju freskon më shpejt

Ftohje e shpejtë

Ftoh të gjithë dhomën shpejt dhe në mënyrë efektive. Regjimi Ftohje e shpejtë funksionon me shpejtësinë më të lartë të ventilatorit, përpara sesa të ngadalësohet. Kështu që ftoh ose nxeh shumë më shpejt krahasuar me regjimin normal dhe arrin temperaturën e dëshiruar në kohën më të shkurtër. Është ideal për letësim të menjëherëshem nga nxehtësia jashtë.

Ju freskon më shpejt

Thithni ajër më të pastër

Filtri HD

Sigurohuni se ajri që thithni është gjithnjë i pastër dhe i freskët. Filtri HD është me të vërtetë i efektshëm në kapjen e pluhurit, papastërtive dhe alergjenëve të ajrit, si polen, spore të mykut dhe grimca të lëkurës së kafshëve shtëpiake. Dhe gjithashtu mund të lahet, kështu që mjafton vetëm ta shpëlani shpejt me ujë dhe pastaj ripërdoreni.

Thithni ajër më të pastër

Gëzojuni një gjumë të mirë

Gjumë i mirë

Gëzoni një gjumë të shkëlqyeshëm natën – çdo natë! Regjimi Gjumë i mirë automatikisht kontrollon dhe bën rregullime të vogla të temperaturës për të krijuar kushtet ideale për çdo fazë të gjumit. Kështu ju përfitoni minuta të çmuara të gjumit dhe ndjeheni plotësisht të fresket. Dhe gjithashtu përdor më pak energji sesa ftohja normale.

Gëzojuni një gjumë të mirë

Ftoh çdo cep

Rrotullimi automatik me 2 drejtime

Krijoni një mjedis të rehatshëm me temperaturë konstante në çdo cep. Funksioni me Rrotullim automatik me 2 drejtime kontrollon automatikisht drejtimin e rrjedhës së ajrit, kështu që shpërndahet shpejt dhe në mënyrë të barabartë anembanë dhomës. Mund të nxjerrë ajër të freskët ose të ngrohtë më tej dhe në çdo drejtim për të siguruar rehati maksimale.

Ftoh çdo cep

Freski që zgjat

DuraFin+

Qëndroni freski të rehatshëme për shumë më gjatë. DuraFin+ është prodhuar me materiale që i rezistojnë gërryerjes për të mbrojtur kondensuesin nga ndryshku, gjë që ndihmon në ruajtjen e rendimentit optimal të Shkëmbyesit të Nxehtësisë. Rezistenca e shkëlqyer ndaj gërryerjes u provua duke përdorur Analizën e Spërkatjes me Kripë (SST) për 480 orë*.

Freski që zgjat

* Analizuar në modelin AR12TXFCAWKNEU, AR13TYHYAWKNST.

Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (Ftohja, Btu/orë) 9000 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Btu /orë) 10000 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, Btu / orë) 3100 - 11600 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Min - Max, Btu / orë) 2800 - 11500 Btu/hr
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 2.64 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 2.93 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 0.91 - 3.40 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 0.82 - 3.37 kW
 • Efikasiteti energjisë
  • SEER (W / W, etiketa e energjisë) 6.30
  • EER (Ftohja, W /W) 3.43 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.91 W/W
  • EER (Ftohje, Btu / hW) 11.69 Btu/hW
  • COP (Ngrohje, Btu/hW) 13.33 Btu/hW
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e "ngrohtë" (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e 'ngrohtë" (W/W) 4.60
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A+
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 4.00
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 55.0 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 62 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 36 / 28 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 49 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1 / 220-240 / 50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 770 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 750 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 3.30 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 3.18 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 880x360xx285 mm*mm*mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 835x540x300 mm*mm*mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 805x285x194 mm*mm*mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 720x495x270 mm*mm*mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 11.5 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 25.5 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 8.1 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 23.2 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 130/240/260
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 25 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 10 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 9.52
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 1.0 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, m³/min) 7.8 m³/min
  • Lloji i ftohjes R32(Contains fluorinated greenhouse gases, GWP=675)
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Auto
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) Manual
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 3 / 3
 • Komod
  • Shfaqja e temp. së dhomës Po
  • Display On/Off Po
  • Beep On/Off Po
  • 24-orë Timer Po
  • Rinisja automatike Po
 • Mënyra e përdorimit
  • Auto Mode Po
  • Ftohje e shpejtë Po
  • Gjumë i mirë Po
  • Heqja e lagështirës Po
  • Regjimi ventilimit Po
 • Smart
  • WiFi Embedded Jo
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support Jo
Shkarkim manual

RAC, R32, Wall-Mount, AR35, 2.5kW (AR09TXHQASINEU)

Manualet

2020.02.19

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)