AR24RXFPEWQNEU

RAC, R32, Wall-Mount, Maldives

Punon me zgjuarsi, kursen energji Ftohje e Shpejtë Mban freski të rehatshme
Kapaciteti 6.5 kW

Punon me zgjuarsi, kursen energji

Një Inverter Dixhital 8-Polsh me energji të efektshme ruan temperaturën e dëshiruar pa u fikur dhe ndezur shpesh. Pra, përdor më pak energji* dhe ju ndihmon të qëndroni të rehatshëm për periudha të gjata.

Works smart, saves energy

* Analizuar në AR09MSFHBWKNET krahasuar me modelin konvencional Samsung AQ09TSB.

Ftohje e Shpejtë

Modaliteti i Ftohjes së Shpejtë ftoh shumë më shpejt duke e drejtuar kompresorin në nivelin maksimal me shpejtësinë më të shpejtë të ventilatorit për 30 minuta*. Inverteri Dixhital i tij 8-Polsh gjithashtu ndihmon atë të arrijë shpejt Hz-në maksimale kur ajo fillon.

Fast Cooling

* Analizuar në AR09MSFHBWKNET krahasuar me modelet konvencionale Samsung.

Mban freski të rehatshme

Modaliteti i Ftohjes me 2-Hapa fillon ftohjen e ajrit shpejt duke përdorur modalitetin Fast Cool. Pastaj ndryshon automatikisht në modalitetin Comfort Cool për të ruajtur temperaturën e dëshiruar, kështu që nuk duhet të ndryshoni vazhdimisht cilësimet.

Keeps comfortably cool

Shijoni gjumë të mirë natën

Modaliteti i Gjumit të Mirë krijon klimën e dëshirueshme për një gjumë të mirë natën. Me kontrollin e temperaturës, rrini rehat, kështu që bini në gjumë shpejt, bëni gjumë të thellë dhe zgjoheni të freskët.

Enjoy good night’s sleep

Kontroll automatik i temp.

Auto Change Over zgjedh automatikisht mënyrën e funksionimit (ftohjes ose ngrohjes) e nevojshme për të ruajtur temperaturën e caktuar. Kështu që mund të gëzoni një mjedis të rehatshëm pa ndërprerje pa ndryshuar vazhdimisht cilësimet.

Automatic temp. control

Qëndroni të freskët

Kur kondicioneri është i fikur funksioni Auto Clean vë në funksion automatikisht një ventilator për të hequr pluhurin dhe lagështirën në shkëmbyesin e nxehtësisë. Pra, ajo mbetet e pastër dhe e thatë, e cila parandalon rritjen e baktereve dhe myk.

Stays fresh
Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 6.50 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 7.40 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 1.4~7.6 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.2~9.2 kW
 • Efikasiteti energjisë
  • SEER (W / W, etiketa e energjisë) 6.4
  • EER (Ftohja, W /W) 3.33 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.15 W/W
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 3.8
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 63 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 69 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 45/29 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 54 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1 / 220~240~ / 50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 1950 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 2350 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 8.8 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 10.5 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1125*290*375 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1023*724*413 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1065*298*230 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 880*638*310 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 13.8 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 47.3 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 11.6 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 44.2 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 65/138/153
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 30 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 15.88
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 2.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, m³/min) 18.3 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R32(Contains fluorinated greenhouse gases, GWP=675)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 1.15 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 0.78 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) BLDC
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Yes
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Auto
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) Manual
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5/4
 • Pastrimi i ajrit
  • Ionizer No
  • PM 2.5 Filter No
  • Kujdesi ndaj alergjisë Yes
  • Antibakterial Yes
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Yes
  • Easy filter No
  • Easy Filter Plus No
 • Komod
  • Smart Wi-Fi No
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit No
  • Shfaqja e temp. së dhomës No
  • Display On/Off Yes
  • Beep On/Off Yes
  • 24-orë Timer Yes
  • Zhvendosja automatike Yes
  • Rinisja automatike Yes
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Yes
  • Ftohje e shpejtë Yes
  • Ftohë në mënyrë komode Yes
  • Dlight Cool No
  • Gjumë i mirë Yes
  • Single User Mode Yes
  • Heqja e lagështirës Yes
  • Regjimi ventilimit Yes
  • I qetë Yes
 • Smart
  • WiFi Embedded No
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support No
Shkarkim manual

RAC, R32, Wall-Mount, Maldives (AR24RXFPEWQNEU)

Manualet

2019.12.11

Manuali i përdorimit versioni 0.1

(SHQIP)

2019.12.11

Manuali i përdorimit versioni 0.1

(ANGLISHT)

2019.12.11

Manuali i përdorimit versioni 0.1

(ANGLISHT)