AR12NXWSAURXEU

AR12NXWSAURX

Ngjyra white

Dizajn Trekëndësh për Ftohje të Fuqishme

Dizajni unik trekëndësh i Kondicionerit Samsung përmirëson rendimentin e tij, duke qarkulluar ajrin e ftohtë më shpejt, më larg dhe më gjerë* rreth e qark shtëpisë tuaj. Inverter i tij dixhital gjithashtu siguron një efikasitet më të madh të energjisë.** Dhe Virus Doctor dhe Easy Filter të tij eliminonojnë pluhurin, ndotësit, alergenet, bakteret dhe viruset*** - së pari duke përdorur një filtër dhe së dyti Virus Doctor.

Triangle Design For Powerful Cooling

* Analizuar në modelin AR09HSFSBWK. Krahasuar me modelin konvencional Samsung AQV09TWS. ** Analizuar në AR09HSSDAWK/BE. Krahasuar me modelin konvencional Samsung AQ09TSB.*** Analizuar në Qendrën e Shkencës Ekzekutive Kitasato (Japoni) & Yonsei Univ (Korea) / laboratorin e analizave të Koresë (FITI/KEMTI) dhe laboratorin japonez të analizave(ITEA). I efektshëm mbi 4 viruse, duke përfshirë Nëntipin H1N1 dhe baktere të caktuara. Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të analizave dhe mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit.

Ftoh më Shpejt, më Larg, dhe më Gjerë

Kondicioneri i Samsung është projektuar nga hiçi në mënyrë që të jetë jashtëzakonisht i efektshëm. Dizajni unik trekëndësh i tij ka një futje më të gjerë, kështu që mund të nxirret më shumë ajër. Gjerësia dhe këndi i përmirësuar i tij, tehet në formë V shtesë dhe një ventilator më i madh gjithashtu sigurojnë që ajri të jetë i ftohur dhe i nxjerrë më shpejt, më larg dhe më gjerë*. Kështu ajri freskues arrin çdo cep të dhomës suaj.* Analizuar në modelin AR09HSFSBWK. Krahasuar me modelin konvencional Samsung AQV09TWS.

Cools Faster, Farther, and Wider

Ju Freskon Shpejt, Pastaj Ju Freskon në Mënyrë të Rehatshme

Kondicioneri i Samsung fillon të ftohë ajrin shpejt duke përdorur mënyrën e vet të fuqishme Fast Cool, kështu që ai shkon atje shpejt. Pastaj automatikisht e ndryshon modalitetin në Comfort Cool për të ruajtur temperaturën e dëshiruar. Kështu që nuk do të ndiheni të ftohtë dhe nuk duhet të vazhdoni të bëni ndryshimin e cilësimeve me dorë ose duke ndezur dhe fikur kondicionerin.

Cools You Fast Then Cools You Comfortably

Kursen Automatikisht Energji

Me modalitetin Single User, nuk duhet të ndizni dhe çaktivizoni Samsung Air Conditioner në mënyrë të përsëritur për të kursyer energji ose për t'u shqetësuar për përdorimin e saj nëse nuk është i nxehtë i padurueshëm. Në këtë mënyrë, kompresori dhe venilatorët përdoren vetëm aq kohë sa të mbajnë temperaturën e dëshiruar dhe automatikisht mbyllen kur nuk janë të nevojshëm. Pra, përdor shumë më pak energji elektrike * - duke mbajtur faturat e ulëta dhe dhomat tuaja të freskëta. * Analizuar në AR12HPSDDWK. Bazuar në konsumin e akumuluar të energjisë të mënyrës normale kundrejt mënyrës së përdoruesit të vetëm

Automatically Save Energy

E Lehtë për t’a Nxjerrë Jashtë dhe Pastrim

Ndryshe nga filtrat konvencionalë që shpesh janë të vështirë për t'u përdorur, Filtri Easy i Air Conditioner Samsung është i vendosur jashtë, sipër. Kështu që mund të nxirret lehtë jashtë, pastrohet dhe kthehet - pa pasur nevojë të hapet një kapak ose të tërhiqet shumë për t’a nxjerrë atë. Dhe veshja e saj antibakteriale filtron pluhurin, ndotësit dhe alergenët e rrezikshëm ajror.* * Analizuar në laboratorin e analizave të Koresë (FITI/KEMTI) dhe laboratorin japonez të analizave(ITEA). Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të analizave dhe mund të ndryshojnë në bazë të faktorëve të mjedisit.

Easy to Take Out and Clean
Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 3.50 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 3.50 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 0.9~4.0 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.3~5.0 kW
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (Ftohja, W /W) 2.87 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.68 W/W
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (W/W) 6.10
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 3.8
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 59 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 65 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 40/19 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 48 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1 / 220~240~ / 50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 1220 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 950 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 5.6 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 4.3 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 886*317*335 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 778*550*331 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 826*261*261 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, ㎜* ㎜* ㎜) 660*475*242 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 11.8 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 24.2 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 9.5 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 22.5 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 116/246/281
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 8 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 9.52
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 1.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, ㎥ / min) 10.80 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R32(Përmban gazra fluori të efektit serë, GWP=675)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 0.70 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 0.47 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10~46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15~24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) 8-POLSH
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Po
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Automatike
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) N/A
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5/4
 • Pastrimi i ajrit
  • PM 2.5 Filter Jo
  • Kujdesi ndaj alergjisë Po
  • Antibakterial Po
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Po
  • Easy filter Jo
  • Easy Filter Plus Po
 • Komod
  • Smart Wi-Fi Po
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit Po
  • Shfaqja e temp. së dhomës Po
  • Display On/Off Po
  • Beep On/Off Po
  • 24-orë Timer Po
  • Zhvendosja automatike Po
  • Rinisja automatike Po
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Po
  • Ftohje e shpejtë Po
  • Ftohë në mënyrë komode Po
  • Dlight Cool Jo
  • Gjumë i mirë Po
  • Single User Mode Po
  • Heqja e lagështirës Po
  • Regjimi ventilimit Po
  • I qetë Po