Çfarë mund të gjeni në Portalin e Partnerit

Si një nga partnerët Samsung të regjistruar të Climate Solutions, do të keni mundësinë e përdorimit të Portalin tonë të ri të Partnerëve dhe përfitimet e shumta të tij.

Burime të Marketingut

Portali i Partnerit ju ofron të gjitha informacionet e marketingut që ju nevojiten për t’ua dhënë klientëve tuaj. Shkarko materiale nga biblioteka e burimeve, qofshin ato burime teknike ose ato të lidhura me marketingun.

Portali i partnerëve - materiale marketingu

Ndihma ndaj Shërbimit

Seksioni ynë i shërbimit do t'ju ofrojë të gjithë ndihmën që ju nevojitet kur bëhet fjalë për produktet tona. Nëse po përjetoni një problem, merrni mbështetje nga ekspertët tanë duke dërguar çështjen tuaj ose duke shkarkuar detaje shtesë teknike nga seksioni ynë i burimeve.

Portali i partnerëve - servis

Regjistrohu për trajnim

Nëse jeni i përkushtuar për t'u bërë një ekspert i zgjidhjeve klimatike Samsung, mund të përdorni portalin arsimor të Samsung për trajnime nga trajnerë me përvojë. Portali ju lejon të kërkoni kurse dhe materiale në internet, të provoni njohuritë tuaja mbi klimën dhe më shumë.

Portali i partnerëve - trajnim

Regjistrohuni tani për të hyrë

Regjistrohuni në Portalin e Partnerit Samsung për të patur mundësinë e përdorimit të të gjitha gjërave Samsung

REGJISTROHUNI TANI

Shkarkoni Udhëzuesin e Shpejtë për të filluar

Zbuloni gamën e plotë

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Akademi biznesi

Kategoritë tona të produkteve

Gjej partnerin Samsung me te afert

Partnerët e Samsung janë ekspertë te specializuar për sistemet tuaja klimatike. Gjeni më të afërtin.

Rreth zgjidhjeve klimatike të Samsung

Samsung po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.