Risi

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Freski pa ndjesi të ftohti

Lamtumirë rryma të ftohta të ajrit, përshëndetje "Samsung Wind-Free™"

Falë 21 000 vrimave të vogla në sipërfaqen e përparme të njësisë, teknologjia Wind-Free™ funksionon aq mirë, sa nuk do ta vëreni praninë e saj. Pasi është arritur temperatura e caktuar, sistemi përhap ajër të freskët në mënyrë të njëtrajtshme pa shpërthime të pakëndshme të erës së ftohtë.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Wind Free

Dizajn sferik, komoditet në 360°

Mbulim i përkryer në çdo kënd

Kaseta 360 pa fletë është çdo gjë tjetër përveçse tradicionale, me teknologji të licencuar për përforcimin e ventilatorit që e ka këndin e qarkullimit të ajrit pothuajse zero. Dizajni i përparuar sferik nxjerr ajër të ftohtë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjitha drejtimet, duke ofruar ftohje komode në të gjithë dhomën.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi kasetë pa fletë 360

Ajër i freskët i menjëhershëm

Kurseni kohë dhe energji me inverterin 8-polësh

Sistemet tona klimatike janë të parat në botë që përdorin motor 8-polësh. Ky element thelbësor i teknologjisë së avancuar të inverterit dixhital "Samsung" redukton luhatjen e rrotullimit për të arritur shpejtësinë maksimale të ftohjes. Funksionimi i tij i lehtë rrit efikasitetin, duke ftohur shpejt pa humbur energji.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Inverter 8-polësh

Dimër i ashpër? Pa problem.

Efikasitet i lartë dhe performancë e avancuar

"Efikasitet i lartë dhe performancë e avancuar
Njësitë e jashtme ""Samsung"" përmbajnë kompresor inverteri me spirale të dyfishtë me mbushje të menjëhershme – një teknologji që kombinon lëngun dhe gazin për të siguruar performancë të lartë në raste ngarkesash të pjesshme dhe temperaturash të ulëta deri në -25°C."

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Spirale e dyfishtë Kompresor inverteri

Kategoritë tona të produkteve

Akademia e biznesit "Samsung" për partnerë

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Akademi biznesi

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.