RAC, R32, Wall-Mount, Luzon, 2.5kW

RAC, R32, Wall-Mount, Luzon, 2.5kW

AR09TXHZAWKNEU

  • R32
  • Ftohje e shpejtë
  • Dizajn slim

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Krijuar për të freskuar më shpejt, më gjerë dhe më tej

Ftohje e shpejtë

Freskon dhomat më shpejt nga cepi në cep, që të jeni gjithnjë në rehati. Teknologjia e Nxitjes së Inverterit Dixhital e ftoh ajrin 43% më shpejt*. Dizajni i tij i përparuar gjithashtu ka një ventilator 15% më të madh, hyrje 18% më të gjerë dhe një teh 31% më të gjerë. Kështu që ajri i freskët përhapet më tej dhe më gjerë**, duke arritur deri në 15 metra.

Krijuar për të freskuar më shpejt, më gjerë dhe më tej Krijuar për të freskuar më shpejt, më gjerë dhe më tej

* Analizuar në modelin AR12TXCAAWKEU krahasuar me modelin konvencional Samsung AQ12EASER. ** Analizuar në modelin AR24TXFCAWKNEU.

Thjesht pastron veten – automatikisht

Pastrim automatikisht

Kur kondicioneri është i fikur funksioni Auto Clean vë në funksion automatikisht një ventilator për të hequr pluhurin dhe lagështirën në shkëmbyesin e nxehtësisë. Pra, ai mbetet i pastër dhe i thatë, gjë që parandalon rritjen e baktereve dhe mykut.

Thjesht pastron veten – automatikisht Thjesht pastron veten – automatikisht

Filtër kundër baktereve i thjeshtë për t’u pastruar

Filtër i lehtë plus

Mbajeni kondicionerin tuaj në punë të efektshme me më pak mundim. Filtri i lehtë plus është i vendosur jashtë, në krye, kështu që mund të hiqet dhe të pastrohet lehtësisht. Rrjeta e tij e dendur e mban Shkëmbyesin e Nxehtësisë të pastër dhe një shtresë kundër baktereve ndihmon në mbrojtjen ndaj papastërtive të rrezikshme në ajër*.

* Analizuar në laboratorin e analizave në Kore. Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të analizave dhe mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të mjedisit dhe përdorimit individual.

Filtër kundër baktereve i thjeshtë për t’u pastruar Filtër kundër baktereve i thjeshtë për t’u pastruar

* Analizuar në laboratorin e analizave në Kore. Të dhënat janë matur sipas kushteve specifike të analizave dhe mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të mjedisit dhe përdorimit individual.

Parandalon gërryerjen për freski që zgjat

DuraFin™ Plus

Qëndroni fresk me rehati për shumë më gjatë. Ocean Fin është prodhuar me materiale që i rezistojnë gërryerjes për të mbrojtur kondensuesin nga ndryshkju, gjë që ndihmon në ruajtjen e rendimentit optimal të Shkëmbyesit të Nxehtësisë. Rezistenca shkëlqyer ndaj gërryerjes u provua duke përdorur Analizën e Spërkatjes me Kripë (SST) për 480 orë*.

* Analizuar në modelin AR12TXFCAWKNEU.

Parandalon gërryerjen për freski që zgjat Parandalon gërryerjen për freski që zgjat

* Analizuar në modelin AR12TXFCAWKNEU.

Ftohës që nuk dëmton mjedisin

Ftohës R32

Mbroni planetin duke pakësuar ndikimin e ndryshimit të klimës. Kondicioneri përdor gjeneratën e ardhshme të ftohësit R32, që ndihmon në ruajtjen e shtresës së ozonit dhe ka një ndikim të vogël mbi ngrohjen globale në krahasim me ftohësit konvencionalë R22 ose R410A. Kështu që është shumë më pak dëmtues ndaj mjedisit*.

* Analizuar në ftohës R32 në krahasim me ftohës konvencionalë Samsung R410A dhe R22.

Ftohës që nuk dëmton mjedisin Ftohës që nuk dëmton mjedisin

* Analizuar në ftohës R32 në krahasim me ftohës konvencionalë Samsung R410A dhe R22.

Kurseni energji, por qëndroni sërisht të freskët

Regjimi ECO

Kurseni energji, por përsëri qëndroni të freskët. Regjimi ECO përdor më pak kapacitet të kompresorit në krahasim me regjimin Normal, gjë që pakëson konsumin e energjisë*. Ju lejon të freskoheni në mënyrë më të efektshme kur nuk është shumë nxehtë jashtë ose thjesht për të kursyer energji dhe para në çdo kohë, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni për faturat e energjisë elektrike.

* Analizuar në AR07T9170HA3 krahasuar me modelet konvencionale Samsung, duke matur konsumin e akumuluar të energjisë të regjimit Freskim i shpejtë krahasuar me regjimin ECO.

Kurseni energji, por qëndroni sërisht të freskët Kurseni energji, por qëndroni sërisht të freskët

* Analizuar në AR07T9170HA3 krahasuar me modelet konvencionale Samsung, duke matur konsumin e akumuluar të energjisë të regjimit Freskim i shpejtë krahasuar me regjimin ECO.

Flini shumë më mirë gjatë natës

Gjumë i mirë

Modaliteti i Gjumit të Mirë krijon klimën e dëshirueshme për një gjumë të mirë natën. Me kontrollin e temperaturës, jeni komfort, bini në gjumë shpejt, bëni gjumë të thellë dhe zgjohuni të freskët.

Flini shumë më mirë gjatë natës Flini shumë më mirë gjatë natës

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00