Njësi e montimit në mur

Krijuar për të freskuar më shpejt, më gjerë dhe më tej

Ftohje e shpejtë

Ftoh dhomat shpejt nga këndi në cep, duke i bërë njerëzit të rehatshëm kur të duan dhe kudo që janë. Dizajni i tij i përparuar ka një ventilator 15% më të madh, 18% hyrje më të gjerë dhe një teh më të gjerë 31%. Ajri i ftohtë shpërndahet gjithnjë e më gjerë *, duke arritur deri në 15 metra.

* Testuar në modelin AM022TNVDKHEU krahasuar me modelin konvencional Samsung AM022JNVDKHEU në kushte specifike dhe mund të ndryshojë në faktorë të veçantë.

Kontrollojeni në çdo kohë, kudo

SmartThings

Kontrolloni temperaturën në shtëpinë tuaj në çdo kohë dhe kudo. Duke përdorur Aplikacionin SmartThings * ju mund të kontrolloni dhe monitoroni në distancë kondicionerin me vetëm një prekje. Ose thjesht tregojini sistemit të inteligjencës artificiale (AI) * çfarë dëshironi ** dhe ai e bën atë. Madje sugjeron cilësimet më të mira.

* I disponueshëm në pajisje Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje Wi-Fi, llogari Samsung dhe një pajisje opsionale OCF Wi-Fi.** Komandimi me zë i përdorshëm në anglisht (SHBA, Mbretëri e Bashkuar, Indi), kinezçe, koreançe, frëngjisht, gjermanisht, italisht dhe spanjisht.

* I disponueshëm në pajisje Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje Wi-Fi, llogari Samsung dhe një pajisje opsionale OCF Wi-Fi.** Komandimi me zë i përdorshëm në anglisht (SHBA, Mbretëri e Bashkuar, Indi), kinezçe, koreançe, frëngjisht, gjermanisht, italisht dhe spanjisht.

Filtër kundër baktereve, i thjeshtë për tu pastruar

Easy Filter Plus

Mbani kondicionerin tuaj duke punuar në mënyrë efikase me më pak përpjekje. Easy Filter Plus ndodhet jashtë, në pjesën e sipërme, kështu që mund të nxirret dhe pastrohet lehtë. Rrjeti i tij i dendur e mban Këmbyesin e Nxehtësisë të pastër dhe një shtresë anti-bakteriale ju ndihmon të mbroheni nga ndotjet e rrezikshme të ajrit *.

* Testuar në laboratorin e provës Koreane (FITI). Të dhënat janë matur në kushte specifike të testimit dhe mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të mjedisit dhe përdorimit individual. Disa ndotës të ajrit të referuar janë Escherichia coli ATCC 25922, Staphylococcus aureus ATCC 6538.

* Testuar në laboratorin e provës Koreane (FITI). Të dhënat janë matur në kushte specifike të testimit dhe mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të mjedisit dhe përdorimit individual. Disa ndotës të ajrit të referuar janë Escherichia coli ATCC 25922, Staphylococcus aureus ATCC 6538.

R32 Refrigerant

Sistemi i kondicionerit përdor ftohjen e gjeneratës së ardhshme R32, e cila ka një Mundësi të Depërtimit të Ozonit (ODP) zero dhe një Mundësi të Ngrohjes Globale më të ulët (GWP) sesa frigoriferët konvencionalë, prandaj është shumë më miqësore me mjedisin dhe ka impakt më të ulët në ngrohjen globale*.

* Analizuar në R32 refrigerant në krahasim me ftohës konvencionalë Samsung R410A dhe R22.

* Analizuar në R32 refrigerant në krahasim me ftohës konvencionalë Samsung R410A dhe R22.

* Disa veçori të përshkruara mund të jenë subjekte të ekzekutimit ose mund të jenë opsionale.

 

Zbuloni Gamën e Montimit në Mur

A wall mount unit A wall mount unit