I rehatshëm në freski,
i habitshëm në qetësi.

Samsung Wind-Free™

Me mijëra mikro-vrima që përhapin ajër të freskët butësisht dhe barabar anembanë çdo dhome, sfera Wind-Free™ ju lejon të jetoni, punoni dhe çlodheni në rehati pa përjetuar rryma ajri të pakëndshme.

Si funksionon?

Samsung Wind-Free air conditioner range

Një dizajn unik trekëndësh lejon vendosjen e një ventilatori më të madh që siguron një sferë më të gjerë të freskimit.

Samsung Wind-Free air conditioner range

Temperatura e caktuar arrihet në modalitetin Freskimi i Shpejtë, pastaj ruhet në modalitetin Wind-Free™.

Samsung Wind-Free air conditioner range

Paneli i përparmë mbyllet, duke lejuar njësinë që të përhapë vazhdimisht ajër të freskët në mënyrë uniforme përmes mijëra mikro-vrimave.

 

Gama jonë Wind-Free™

wall mounted air conditioner

Mentesha e murit
Wind-Free™

wall mounted air conditioner

Kaseta me 1 drejtim
Wind-Free™

wall mounted air conditioner

(Mini) kaseta me 4 drejtime
Wind-Free™

Mentesha e murit Wind-Free™

Mentesha e murit Wind-Free™ e Samsung është krijuar për të pasur një performancë të jashtëzakonshme. Dizajn unik trekëndësh i tij lejon vendosjen e një ventilatori më të madh që siguron një sferë më të gjerë të freskimit.

I disponueshëm në sferat për banesa dhe me shumë ndarje në kapacitete nga 2.0 deri në 6.8 kW.

SHIHNI TË GJITHA PRODUKTET

Wind-Free™ Wall-Mount
wind-free wall mount air conditioner in bedroom

Kaseta me 1 drejtim Wind-Free™

Me lartësinë e tij të ulët dhe dizajn e hollë, Kaseta me 1 drejtim e bën instalimin të lehtë për një shumëllojshmëri përdorimesh si dhoma hoteli dhe zyra. Tehu i tij i madh dhe i optimizuar funksionon për të ftohur hapësirat shpejt dhe me efektshmëri, me asnjë pjesë të lënë të paprekur.

I disponueshëm në sferat me shumë ndarje, tregtare dhe VRF në kapacitete nga 1.7 deri në 7.1 kW.

SHIHNI TË GJITHA PRODUKTET

wind-free wall mount air conditioner in bedroom

(Mini) kaseta me 4 drejtime Wind-Free™

Disponueshmëria ose e një Kasete me 4 drejtime (950 x 950 mm) ose një Mini kasetë me 4 drejtime (620 x 620 mm) lejon gjithanshmëri për hapësira që shkojnë nga zyra të mëdha tek dyqane të vogla të shitjes me pakicë.

I disponueshëm në sferat me shumë ndarje, tregtare dhe VRF në kapacitete nga 1.5 deri në 14.0 kW.

SHIHNI TË GJITHA PRODUKTET

wind free wall mount air conditioner in office

*Kontaktoni përfaqësuesin tuaj të Samsung për informacione të plota teknike.

Shkarkoni për më shumë informacion

Broshura Wind-Free™

Sfera Wind-Free™: Përjetoni rehatinë më të mirë

Sfera e re Wind-Free™ e Samsung përdor teknologji inovative për të siguruar nivele të rinj të rehatisë në çdo hapësirë - në mënyrë që të mund të përjetoni mirëqenien më të mirë pavarësisht se ku jeni ose çfarë jeni duke bërë.

Zhurmë minimale për rehati maksimale

Me dizajn inovative dhe përdorimin e teknologjive të përparuara, njësitë në sferën Wind-Free™ krijojnë një mjedis të qetë, të patrazuar nga dridhje dhe zhurmë shqetësuese.

Minimal Noise for Maximum Comfort
controlling air conditioner from mobile phone

Kontrollojeni kudo

Teknologjia Komandimi i zgjuar i Samsung ju lejon të menaxhoni nga larg funksionet kryesore të njësisë Wind-Free™ përmes një aplikacioni special të smartfonit - në çdo kohë dhe nga çdo vend.

controlling air conditioner from mobile phone

Ajër i pastër dhe i shëndetshëm

Përveç nxehtësisë dhe freskimit, kondicioneri Wind-Free™ të Samsung gjithashtu e mbajnë ajrin të pastër, duke pakësuar ndotësit dhe alergjenët e transportuar nga ajri, duke përdorur një kombinim të filtrimit të efektshëm të ajrit dhe një Jonizues inovativ Spi.

* Disponueshmëria e veçorive mund të ndryshojë sipas modelit.

woman enjoying healthier air

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Samsung"

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.