Komercial, kasetë 360

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Stili. Është në ajër.

Kaseta 360 elegante krijon përvojën më të lartë për ambiente të brendshme - duke i mbajtur banorët rehat, ndërsa përshtatet pa mundim në dizajnin e çdo hapësire.

Ftohje rreth e qark

Njësia ftoh barabar çdo cep të dhomës pa lënë ndonjë zonë të pambuluar – duke shtuar ndjenjën e mirëqenies të secilit banor dhe duke përmirësuar kënaqësinë e përgjithshme të tyre.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360

Dizajn pa teh

Për shkak të dizajnit të saj pa teh, pluhuri i tehut, që normalisht do të ndikonte në cilësinë e ajrit të brendshëm, eliminohet dhe shpejtësia e ajrit të nxjerrë mbetet e paprekur pa humbje në rrjedhjen e ajrit. Një shtresë e rrjedhjes së ajrit horizontalisht që pakëson këndin e nxjerrjes përhapet butësisht anembanë të gjithë dhomës.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360 Ventilator përforcues

Elegante dhe intuitive

Me dizajnin e saj të sofistikuar, rrethor, modern, Kaseta 360 krijon ftohje të rehatshme të barabartë anembanë të gjithë dhomës pa i pakësuar vlerën ambientit rreth e qark. Ekrani LED rrethor i integruar i saj ofron një përdorim qartësisht të dukshëm të rrjedhës së ajrit, që mund të konfigurohet me komanda intuitive.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360 Kasetë 360

Zbuloni gamën "Kasetë 360"

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360 Gamë

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.