Komercial, kasetë

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Kontroll klimatik i rregullt dhe efikas

Sistemet klimatikë të kasetës "Samsung" ofrojnë një mbulim të jashtëzakonshëm, duke përdorur teknologji të përparuar për të mos bërë asnjë zhurmë dhe me efikasitet energjetik.

Qarkullim optimal ajri për tavane të larta

Kaseta 4-drejtimëshe siguron mbulim jashtëzakonisht të madh edhe në dhoma me tavane të larta. Funksioni i rregullimit të shpejtësisë së ventilatorit mund të përdoret në hapësira deri në 3,5 m të larta, ndërsa modaliteti për tavane të larta përshtatet deri në 4,6 m lartësi.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 4-drejtimëshe

Modern dhe i fuqishëm

Kaseta 4-drejtimëshe S (600 x 600) është një zgjidhje klimatike e besueshme dhe praktike që performon në mënyrë efikase dhe vjen në një sërë modelesh elegante për të plotësuar çdo ambient të brendshëm.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 4-drejtimëshe S

Elegancë e komoditet

Kaseta 1-drejtimëshe përshtatet me nevojat praktike dhe estetike, me anë të dizajnit të saj të thjeshtë dhe operimin efikas të ftohjes. Teknologjia e saj superiore e fletëve siguron performancë të lartë dhe menaxhim të lehtë pa kompromis.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 1-drejtimëshe

Zbuloni gamën "Kasetë"

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 4-drejtimëshe S

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.