Komercial, njësi e jashtme

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Performancë e jashtëzakonshme klimatike

Njësia e jashtme CAC e "Samsung" është një zgjidhje inteligjente për të kursyer si në kostot e punës, edhe në konsumin e energjisë.

Ruani komoditet dhe kontroll optimal

"Samsung CAC Single" ofron efikasitet energjetik të nivelit të lartë falë një sërë teknologjish inteligjente me optimizim energjetik, të cilat pajtohen plotësisht me rregulloret e Bashkimit Evropian (BE).

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Për ambiente tregtare Njësi e jashtme

Operim me njësi të shumëfishta

Kontroll efikas klimatik duke lidhur deri në katër njësi të brendshme me një njësi të vetme të brendshme. Njësitë e brendshme operojnë si një cikël brenda të njëjtit modalitet përmes një telekomande, duke e bërë këtë sistem ideal për hapësira që kanë nevojë për njësi të shumëfishta të brendshme.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Për ambiente tregtare Njësi e jashtme

Performancë e qëndrueshme gjatë gjithë vitit

Me efikasitet të përmirësuar, gamë operative dhe dizajn, sistemi klimatik Nordic CAC i "Samsung" përmirëson performancën e ngrohjes në temperatura të ftohta dhe ruan ftohjen optimale në klimat më të ngrohta.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Për ambiente tregtare Njësi e jashtme

Zbuloni gamën CAC për ambiente të jashtme

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e plotë të njësisë për ambiente tregtare të jashtme

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.