Komercial, me montim në mur

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Jashtëzakonisht efikas

Me arkitekturën e tij unike trekëndore, sistemi klimatik me montim në mur "Samsung" është krijuar krejtësisht për të performuar në mënyrë të jashtëzakonshme.

Fuqia e arkitekturës trekëndore

Dizajni unik trekëndor krijon mundësi për një ventilator më të madh, grilë më të gjerë thithjeje, si dhe një sipërfaqe më të gjerë furnizimi me ajër. Këto veçori, së bashku me fletët në formë v-je, mundësojnë nxjerrjen e ajrit në distanca më të largëta dhe më të gjera.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Montim në mur Dizajn trekëndor

Ajër më i pastër dhe më i shëndetshëm

"Easy Filter Plus" i sistemit me montim në mur e mban ajrin të pastër, duke filtruar ndotësit e ajrit dhe alergjenët me një rrjetë filtrash superiore dhe një shtresë unike antibakteriale dhe antivirale.

Samsung Air Conditioner Climate Air Care Wall Mount Pure & Healthier Air

Kontrolloje kudo

Paketa "Wi-Fi" e "Samsung" ju lejon të kontrolloni sistemin klimatik me anë të një aplikacioni në telefon apo tabletë. Përdoreni kudo e kurdo për të ndezur ose fikur sistemin, kontrolluar funksionet dhe për të planifikuar operimin e tij.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Montim në mur Kontrolloje kudo

Zbuloni gamën e montimit në mur

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Montim në mur

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.