Aksesorë

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Kontroll i lehtë sistemi klimatik

Aksesorët e sistemit klimatik "Samsung" ju japin mjetet që ju nevojitet për të menaxhuar njësitë e veçanta ose të shumëfishta me lehtësi dhe efikasitet.

Paketa MCU

Njësia e rikuperimit të nxehtësisë DVM S përdor paketën e njësisë për ndryshimin e modalitetit (MCU), e cila mundëson kontroll të balancuar përmes valvulës elektronike të zgjerimit dhe nënftohësit, duke përmirësuar kështu performancën e sistemit dhe duke reduktuar zhurmën.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Aksesorë

Paketa AHU

Paketa AHU e "Samsung" u mundëson njësive të jashtme DVM S të lidhen lehtësisht me njësitë e përpunimit të ajrit të palëve të treta, sipas kërkesës, duke çuar në kursim të energjisë, si dhe në performancë dhe efikasitet të përmirësuar.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Aksesorë

Paketa FCU

Paketa FCU e "Samsung" është një paketë ndërveprimi komunikimi dhe kontrolli ndërmjet njësive ventilkonvenktor të "Samsung dhe sistemeve të kontrollit që mund të përdoren për t'u lidhur edhe me njësitë ventilkonvektore të palëve të 3-ta. Mund të përdoret edhe me telekomandë me valë ose me DMS 2.5 të "Samsung".

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Aksesorë

Zbuloni gamën e aksesorëve

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e aksesorëve

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.