Kontrolle

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Kontroll klimatik i favorshëm

Sistemet e kontrollit të "Samsung" ju lejojnë të menaxhoni dhe monitoroni njësitë e veçanta ose të shumëfishta nga një pozicion qendror dhe i largët.

Njehsim menaxhimi me DMS 2.5

DMS nga "Samsung" (server i menaxhimit të të dhënave) 2.5 ju lejon të menaxhoni një rrjet me deri në 256 njësi të brendshme. DMS 2.5 është akoma dhe më inteligjent se më parë me funksionet e aktualizuara së fundi që mund të menaxhojnë automatikisht sistemet klimatike për ju.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Telekomanda

Operime efikase dhe ekonomike

Njehsim i operimeve dhe kostove me sistemin e menaxhimit të ndërtesës "Samsung" (BMS). BMS ofron funksione të ndryshme kontrolli për menaxhimin e integruar të sistemeve të ndryshme klimatike dhe të pajisjeve të tyre.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Telekomanda

Kontrolloni sistemet qëndrore

Sistemi i kontrollit të ftohësit DVM nga "Samsung" ju lejon të menaxhoni njësitë e jashtme dhe të brendshme, duke ju krijuar mundësinë e maksimizimit të lehtësirave operacionale dhe vlerave të sistemeve tuaja klimatike ekzistuese.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Telekomanda

Kontroll i shumëfishtë i ndërtesës

S-NET 3 ju lejon të menaxhoni një grup ndërtesash përmes serverëve të centralizuar për menaxhimin e të dhënave (DMS 2), të cilat menaxhojnë çdo ndërtesë veç. Sistemi i bazuar në internet mbështet kontrollin e plotë dhe fleksibël të një shumëllojshmërie përdorimesh.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Telekomanda

Zbuloni gamën e kontrolleve

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e telekomandave

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.