Zgjidhjet Celulare të Samsung për Biznes
Zgjidhjet Celulare të Samsung për Biznes‏‎‎‏‎‎Zgjidhjet e biznesit
të lëvizshëm

Një grua mban një tabletë Samsung dhe një S Pen. Një burrë dhe grua janë fotografuar të ulur nga fokusi me shpinën e kthyer.Krijuar për të funksionuar për ju

Çdo industri. Çdo sektor. Çfarëdo qoftë linja juaj e punës, Zgjidhjet e Samsung për Biznes maksimizojnë produktivitetin tuaj dhe ju ndihmojnë të zgjidhni sfidën tuaj të vështirë.

Samsung Knox

Siguri. Shpërndarje. Menaxhim. Lëreni Knox të kujdeset për gjithçka. Samsung Knox ofron një portofol të plotë zgjidhjesh për administratorët e TI-së për të adresuar nevojat e biznesit në të gjithë ciklin e jetëgjatësisë së pajisjes.

MËSONI MË SHUMË
A Samsung smartphone is pictured in mid air facing upwards with a fan of five blue rectangles coming out of the screen.

Samsung DeX

Punoni në telefon. Afishojeni në monitor ose në ekran. Me një përshtatës USB, Samsung DeX lejon një përvojë të pandërprerë mes pajisjeve që transformon mënyrën se si punoni.

MËSONI MË SHUMË
Një monitor i lakuar Samsung në një tryezë gri të lidhur me një tabletë Samsung. Një dorë po përdor një S Pen të zi për të vizatuar në tabletë.

Samsung Pay Touch

Pranoni pagesa direkte në pajisjen tuaj me Samsung Pay-touch. Krijoni një përvojë të pandërprerë për klientët tuaj. Dhe shtoni shitjet për biznesin tuaj.

Mësoni më shumë
Një tabletë e bardhë Samsung në një banak përdoret për të paguar një kafe. Bust i një burri dhe një gruaje janë paraqitur në të majtë.

Partneritete të fuqishme

Partnerët e zgjedhur me kujdes ndihmojnë që idetë dhe inovacionet tona të vijnë në jetë. Harduerët. Softuerët. Implementimi. Integruesit tanë i transformojnë produktet në zgjidhje “end-to-end”.

Një grua qëndron përpara një sfondi të paqartë duke shtrënguar duart me një grua tjetër që nuk është në qendër të vëmendjes në plan të parë.

Çdo madhësi biznesi

Ndërmarrjet e mëdha. BVM-të. Ndërmarrjet start-up dhe scale-up. Zgjidhjet e Samsung, produktet dhe shërbimet janë të përshtatura për qëllimin për çdo madhësi biznesi.

Mbështetja Teknike për Ndërmarrjet

Merrni akses të drejtpërdrejtë te ekspertët tanë të lëvizshmërisë së ndërmarrjeve përmes një pike të dedikuar kontakti. Me mbështetjen e ekspertëve për problemet e lidhura me harduerët dhe softuerët e Samsung, nga përditësimet e sistemit operativ dhe të sigurisë deri te zgjidhjet e ndërmarrjeve, biznesin juaj mund të vazhdojë të punojë.

Një burrë dhe një grua qëndrojnë duke biseduar së bashku, duke parë poshtë një tabletë argjendi Samsung përpara një sfondi të errët gri.